مالنا
Pescado a la Chorrillana
پِسکَدو اَلا چرّيانا
مواد لازم :
فيله ي ماهي سفيد/6عدد
ادويه دلخواه/به مقدار لازم
آرد سفيد/به مقدار لازم
روغن مايع/نصف پيمانه
پياز/ 2عدد
سير/ 3حبه
گوجه فرنگي/ 3عدد
نمک و فلفل/به مقدار لازم
اورگانو/به مقدار لازم
فلفل سبز/يک عدد
آب ليمو ترش/2قاشق غذاخوري
طرز تهيه :
ماهي را با ادويه مورد نظر مزه دار کرده و بعد در آرد سفيد غلتانده و در روغن سرخ کنيد و کنار بگذاريد. پياز حلقه اي برش داده شده را در روغن بريزيد و سرخ کنيد سپس سير پوره شده و گوجه فرنگي ورقه اي برش شده را به آن اضافه کرده و تفت دهيد، نمک، فلفل، اورگانو و فلفل سبز را به آن افزوده هم بزنيد بعد ماهي سرخ کرده را به آن اضافه کنيد و آب ليموترش را هم روي آن بريزيد و در ظرف را بگذاريد و پس از چند دقيقه با برنج سفيد ميل کنيد.
نکته :
1ـ اين دستور280گرم کربوهيدرات،30گرم پروتئين،80گرم چربي و 1960کيلوکالري انرژي دارد.
2ـ در صورت تمايل مي توانيد آويشن را جايگزين اورگانو کنيد.
منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي، شماره ي 73