جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پاي هلو
-(5 Body) 
پاي هلو
Visitor 1079
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم :
هلو رسيده: 1 کيلو
آب ليموي تازه 1 قاشق سوپخوري
شکر : 100گرم چ
آرد ذرت : 3 قاشق سوپخوري
دارچين : يک دوم قاشق چايخوري
کره سرد : 30 گرم
مواد لازم براي خمير :
آرد :285گرم
نمک : يک دوم قاشق چايخوري
کره سرد : 115گرم
روغن نباتي سرد و تکه شده : 60گرم
تخم مرغ جهت مايدن روي خمير : به مقدار لازم

پاي هلو

طرز تهيه خمير :
فر را با حرارت 220 درجه سانتي گراد گرم کنيد . آرد و نمک را مخلوط کرده الک کنيد . کره سرد و روغن سرد درا داخل آن مالش دهيد تا به شکل خرده نان د رآيد . سپس آب يخ را اضافه کنيد.تا مواد خمير شود.خمير را به شکل 2 عدد توپ د آوريد که يکي از آن ها بزرگتر از ديگري باشد هر دو خمير را داخل کيسه نايلوني قرارداده وبه مدت 20 دقيقه در يخچال استراحت دهيد. بعد از استراحت خمير را از يختچال خارج کنيد و تکه بزرگتر خمير را روي سطح آرد پاشي شده با وردنه باز کنيد و داخل قالب ديواره دار لبه دار قرار دهيد . سطح روي خمير را با تخم مرغ برس بزنيدو مجددا خمير را به همراه قالب در يخچال قرار دهيد تا مواد مياني آن آماده شود ،؛ تکه کوچکتر خمير را نيز روي سطح آرد پاشي شده باز کنيد و با کاتر برگ برش دهيد و با چاقوي نوک تيز روي آن را نيز شيارهايي به شکل برگ طبيعي بکشيد . و کنار بگذاريد.

پاي هلو

هولها را پوست کنده وبرش بدهيد .آرد ذرت ، شکر ، آب ليموي تازه و دارچين را روي آن بريزيد سپس مخلوط کرده داخل قالب روي خمير بريزيد . کر ه سرد را به صورت تکه کوچک د رآوريد و روي هلوها قرار دهيد . برگ هاي برش خرده و آماده را به طور منظم درو تا دور قالب روي هلوها بچينيد.تا سطح آن پوشش داده شود.سپس روي بر گ ها را نير با تخم مرغ برس بزنيد . قالب را داخل سيني فر قرار دهيد وبه مدت 15 دقيقه در فر داغ بپزيد .سپس حرارت فر را به 180 درجه سانتر گراد کاهش دهيد و به مدت 45 دقيقه ديگر زمان دهيد تا سطح روي برگ ها کاملا طلايي شود، سپس از فر خارج کنيد وبعد ازخنک شده از قالب خارج کرده سرو نماييد.

منبع:مجله هنر آشپزي ش 48
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image