جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ريز وتوي تن ماهي
-(5 Body) 
ريز وتوي تن ماهي
Visitor 986
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم :
روغن مايع : 2 قاشق سوپخوري
پياز ( ريز خرد شده ) :يک چهارم
برنج ( خيس کرده) : 50گرم
مخلوط سبزيجات : 2 قاشق سوپخوري
خرد شده و پخته ( هويج - گوجه فرنگي - ذرت - لوبيا سبز )
سير رنده شده : 1حبه کوچک
سس گوجه فرنگي : 2 قاشق سوپخوري
آب : 250 ميلي ليتر
نک و فلفل : به ميزان لازم
کنسرو ماهي تن بدون روغن : 100گرم

ريز وتوي تن ماهي

طرز تهيه:
روغن را در ظرف دسته دار کوچي گرم کرده وپياز را به مدت 3 دقيقه در آن سرخ کنيد. تا نرم شود.برنج ، مخلوط سبزيجات ، سير ، سس گوجه فرنگي و 1 فنجان (250 ميلي ليتر ) آب ودر صورت تمايل کمي نمک و فلفل را به پياز اضافه کيند.
پس از آنکه مواد به جوش آمدند ، حرارت را کم کرده ودر ظرف را گذاشته و اجازه دهيد تا مخلوط به مدت 10 دقيقه وبه آرامي بجوشد . سپس تن ماهي ار هب مخلوط برنج افزوده و آن ها را هم بزنيد تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند ، آن گاه بگذاريد به مدت 3تا4 دقيقه با هم پخته شوند و در اين مدت ، گاهي آن ها را هم بزنيد تا آب کاملا به خورد غذا رفته و برنج کاملا نرم شود. غذارادر ظروف مورد نظر کشيده ، بگذاريد تا کمي خنک شود.
نکته :
1- اين غذا براي 2 نفرتهيه شده است.
2- در صورت تمايل مي توانيد به جاي تن ماهي از مرغ يا گوشت پخته و خرد شده استفاده کيند.
منبع:مجله هنر آشپزي ش 48
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image