مواد لازم :
روغن مايع : 2 قاشق سوپخوري
پياز ( ريز خرد شده ) :يک چهارم
برنج ( خيس کرده) : 50گرم
مخلوط سبزيجات : 2 قاشق سوپخوري
خرد شده و پخته ( هويج - گوجه فرنگي - ذرت - لوبيا سبز )
سير رنده شده : 1حبه کوچک
سس گوجه فرنگي : 2 قاشق سوپخوري
آب : 250 ميلي ليتر
نک و فلفل : به ميزان لازم
کنسرو ماهي تن بدون روغن : 100گرم
طرز تهيه:
روغن را در ظرف دسته دار کوچي گرم کرده وپياز را به مدت 3 دقيقه در آن سرخ کنيد. تا نرم شود.برنج ، مخلوط سبزيجات ، سير ، سس گوجه فرنگي و 1 فنجان (250 ميلي ليتر ) آب ودر صورت تمايل کمي نمک و فلفل را به پياز اضافه کيند.
پس از آنکه مواد به جوش آمدند ، حرارت را کم کرده ودر ظرف را گذاشته و اجازه دهيد تا مخلوط به مدت 10 دقيقه وبه آرامي بجوشد . سپس تن ماهي ار هب مخلوط برنج افزوده و آن ها را هم بزنيد تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند ، آن گاه بگذاريد به مدت 3تا4 دقيقه با هم پخته شوند و در اين مدت ، گاهي آن ها را هم بزنيد تا آب کاملا به خورد غذا رفته و برنج کاملا نرم شود. غذارادر ظروف مورد نظر کشيده ، بگذاريد تا کمي خنک شود.
نکته :
1- اين غذا براي 2 نفرتهيه شده است.
2- در صورت تمايل مي توانيد به جاي تن ماهي از مرغ يا گوشت پخته و خرد شده استفاده کيند.
منبع:مجله هنر آشپزي ش 48