جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
گل و برگ خشک جهت تزيين روي کيک ها
-(16 Body) 
گل و برگ خشک جهت تزيين روي کيک ها
Visitor 1176
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم :
پودر ژلاتين : 1 قاشق غذاخوري
آب ک يک دوم پيمانه
پودر قند : حدود 400گرم
رنگ خوراکي : به ميزان لازم

گل و برگ خشک جهت تزيين روي کيک ها

طرز تهيه :
پورد ژلاتين را داخل قهوه جوش ريخته ، يک قاشق غذاخوري پودر قند و آب را به آن اضافه کنيد. و کاملا هم بزيند تا مخلوط گلوله اي نداشته باشد . قهوه جوش ار روي بخار کتري قرار دهيد تا ژلاتين کاملا حل شود.
ژلاتين حل را درون کاسه اي ريخته، به آن قدري پودر قند الک شده اضافه کنيد .تا خميري سفيدي به عمل آيد که به دست نچسبد .
خمير را به تعداد رنگ هاي دلخواه تقسيم کرده و آن ها را با رنگ خوراکي رنگ کنيد. خمير ها را درون کيسه فريزر نگهدار ينماييد چون زود خشک مي شوند. براي قالب زدن خمير ان را روي ميز به قطر يک ميلي متر پهن کنيد. اگر خمير به ميز چسبيد از پودر قند کمک بگيريد يا مجددا آن را کمي مالش دهيد .براي درستکردن برگ از قالب هاي سرنگي موجود در لوازم قنادي فروشي ها استفاده نماييد.، چون فرم برگ و رگبر گ هاي روي آن يک جا روي خمير مي افتد وکار با آن ها بسيار سريع و راحت است .
در صورت دسترس نبودن اين قالب ها از قالب هاي فلزي برگ استفاده نموده و بعد از قالب زدن رگبرگ ها را به کمک کارد روي آن شکل دهيد . برگ هاي منحني ، خشک شده و فمر داشته باشند . باري درست کردن گل از قالب هاي فلزي گل استفاده نموده ، خمير را قالب زده و با ابزار کار روي فوندانت، آن ها را زيباتر کنيد .
مدت زماني که برا ي خشک شدن کامل اين گل و برگ ها در نظرگرفته مي شود چيزي حدود 45 ساعت مي باشد، طوري که اگر روي هم قرار گرفتند ، نشکنند
اگر يک کيک ساده خشک را تزيين مي کنيد براي چسباندن گل و برگ ها روي آن از مخلوط بسيار غليظ پودر قند ، آب و يا سفيده تخم مرغ و پودر قند استفاده نماييد.
همچنين مي توانيد ا آيسينگ ( ICUNG) ساده شکر ي استفاده نماييد. براي تهيه اين نوع آيسينگ 300 گرم پودر قند را با مقدار کمي آب معمولي يا آب ليمو ترش مخلوط نموده مايع بسيار غليظي تهيه کرده در صورت دلخواه آن را با رنگ خوراکي رنگ کنيد و با قاشق روي کيک بريزيد و طوري که از بقعضي قسمت ها سرازير شود . توجه داشته باشيد. که اگر از اين نوع آيسينگ استفاده مي نماييد از ابتدا را درون ظرف مناسبي بگذاريد تا بعدا مجبور به جابه جايي آن نشويد چون رويه ترک مي خورد . و آيسينگ زيبايي خود را از دست مي دهد.
قبل از خشک شدن آيسينگ گل و برگ ها را روي کيک قرار دهيد و به صورت دلخواه تزيين نماييد.
منبع:مجله هنر آشپزي ش 48
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image