سس چيلي و ليمو : براي 4 نفر
2قاشق سوپخوري آب ليمو ترش ، 2 قاشق سوپخوري شکر قهوه اي را با يک قاشق سوپخوري سرک سفيد ، يک قاشق سوپخوري سس ماهي ، يک دوم قاشق چايخوري روغن کنجد ، يک دوم قاشق چايخوري زنجبيل تازه رنده شده ، يک حبه سير رنده شده يا ريز خرد شده و 2 قاشق چايخوري سس چيلي شيرين مخلوط کنيد .
سس ليمو و گشنيز : براي 4 نفر
يک حبه سير را با يک سوم پيمانه آب ليمو ترش تازه ، 2 قاشق سوپخوري سس ماهي ، 2 قاشق سوپخوري گشنيز تازه خرد شده ، 2 قاشق سوپخوري نعناع خرد شده و يک چهارم پيمانه روغن زيتون يا روغن بادام زميني با کمک مخلوط کن مخلوط کنيد.
سس چيلي و گشنيز : براي چهار نفر
6عددپيازچه خرد شده ، 2 حبه سير ، 2 عدد فلفل قرمزتند ، 1 قاشق سوپخوري گشنيز خرد شده ، يک ونصفي شکر قهوه اي را در غذاساز يا مخلوط کن ريخته تا همه مخلوط و ريز شوند در آخر يک و نصفي قاشق سوپخوي سس ماهي و 2 قاشق سوپخوري آب ليمو ترش تازه اضافه کرده وخوي مخلوط کنيد .
پوره زيتون سياه : برا ي 4 نفر
200 گرم زيتون سياه بدون هسته را با يک چهارم پيمانه کاپاريس ، يک سوم پيمانه شويد خرد شده ، يک سوم پيمانه جعفري خرد شده ، 2 حبه سير و 2 قاشق سوپخوري آب ليمو ترش تازه در غذا ريخته تا به صورت پوره در ايد .
گوجه و گشنيز : براي 4 نفر
2عد گوجه فرنگي ريز خرد شده را با يک عدد پياز قرمز کوچک ريز خرد شده ، يک چهارم پيمانه گشنيز خرد شده ، يک قاشق سوپخوري آب ليمو ترش و يک قاشق سوپخوري روغن زيتو مخلوط کنيد.
سس شويد و کاپاريس : براي 4 نفر
2 قاشق سوپخوري کارپاريس خرد شده را با يک قاشق سوپخوري شويد خرد شده ، يک قاشق چايخوري رنده پوست ليمو و يک سوم پيمانه آب ليمو ترش تازه مخولط کنيد.
مخلوط گردو : براي 4نفر
يک سوم پيمانه گردو بو داده پودر کرده را با 2 قاشق غذارخوري رنده پوست ليمو ترش ، يک چهارم پيمانه جعفري تازه خرد شده و يک حبه سير رنده شده مخلوط کنيد .
کره با طعم سير و فلفل : براي 4 نفر
100 گرم کره نرم شده را با نصف فلفل دلمه اي قرمز ريز خرد شده ، يک حبه سير رنده شده و يک قاشق سوپخوري ريحان تازه خرد شده در کاسه اي مخلوط کنيد . سس به کمک فويل آن را به وصورت لوله در آورد ه دو سر آن را محکم کرده در يخچال بگذاريد تا سفت شود سپس آن را به صورت سکه ببريد و روي استيک داغ گذاشته سرو کنيد.
منبع:مجله هنر آشپزي ش 48