جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کوفته گشنيز و گردو
-(7 Body) 
کوفته گشنيز و گردو
Visitor 986
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم
گوشت چرخ کرده : 170گرم
سوياي آماده طبخ : 200گرم
پياز رنده شده : 1عدد
سير پوره شده : 2حبه
تخم مرغ : 1عدد
گشنيز خشک : يک دوم پيمانه
زدر چوبه ، ادويه ، ادويه کاري : به ميزان لازم
نمک ، فلفل : به ميزان لازم
آرد سوخار ک يک چهرم پيمانه
گردوي نيمه شده : به ميزان لازم
آب : 2قاشق سوپخوري
روغن مايه : 2قاشق سوپخوري
مواد لزم برا ي تهيه سس کوفته :
پياز نگيني يا خلال شده : 2عدد
روغن : به ميزان لازم
سير پور ه شده : 1حبه
گوجه فرنگي بدون پوست و هسته ( خرد شده ) : 4عدد
رب گوجه فرنگي : 1قاشق سوپخوري
فلفل دلمه اي خرد شده : 1عدد
گشنيز تازه درشت خرد شده : 1پيمانه
زرد چوبه ادويه : به ميزان لازم
آرد سفيد :2 قاشق سوپخوري
نمک و آب : به ميزان لازم
مواد لازم براي عمل آوري سويا :
سويا: 1بسته کوچک
زرد چوبه : 1 قاشق چايخوري
آويشن پودر شده : 1قاشق چايخوري
برگ بو : 2برگ

کوفته گشنيز و گردو

طرز تهيه :
مرحله اول : تمام مواد فوق را به استثناي گردو با هم مخلوط کنيد . درحدي آرد نان خشک اضافه نمايي تا مايه چسبندگي لازم را داشته باشد.
مرحله دوم: از مايه توپ هاي کوچکي به اندازه گردو در دست تهيه کرده و نيمه اي از گردو را ميان آن قرار دهيد.
مرحله سوم : آب و روغن را در ماهي تابه بريزيد و روي حرارت کم قرار دهيد سپس کوفته هاي فوق را در ماهي تابه قرار داده ، گاهي زير و رو کنيد تا فقط کمي تفت داده شده و انسجام پيدا نمايد/.
طرز تهيه سس کوفته :
پياز را با روغن تفت دهيد تا نزم و براق شود ، سپس سير پوره شده ، گوجه فرنگي و رب گوجه فرنگي را اضافه کرده تفت دهيد ، حال فلفل دلم هاي را افزوده هم بزنيد ، آرد سفيد ، زرد چوبه و ادويه را مخلوط کرده هم بزنيد .سپ گشنيز خرد شده ، نمک و آب افزوده اجازه دهيد تا مايه بهجوش آيد سپس کوفته هاي فوق را در مايه جوشان قرار داده با رب روي حرات کم بپطيد ، سپس در ظرف مورد نظر قرار داده و با نگيني از گوجه فرنگي و زيتون سياه تزيين کرده سپس سرو نماييد /
توضيح 1: در صورت دلخواه مي توانيد ابتدا کوفته ها را در آرد سفيد بغلطانيد . سپس در محول آب و روغن تفت دهيد.
توضيح 2: مي توانيد يک عدد عضاره گوشت يا مرغ را به سس کوفته فوق اضافه نمايي در آن صورت از نمک کمتري استفاده کنيد.
نکته : در صورت دلخواه مي توانيد سوياي آماده طبخ را حذف نموده از 350 گرم گوشت چرخ کرده استفاده کنيد .
نکته تغذيه : کوفته فوق بسيار لذيذ، پک ، مغذي و از ارزش غذايي بالايي برخوردار مي باشد. سويا موجود در اين کوفته داراي پروتئين ، فيبر و مقدار زيادي ويتامين E و اسيد هاي چرب امگا 3 و... مي باشد. ايزوفالون موجود در سويا مانع رشد سرطان سينه، پروستات و کاهش دهند علائم يائسگي است و داراي ماموريت دفاعي براي دوران بعد از يائسگي مي باشد.
مراحل عمل آوري سويا براي انواع غذا:
مرحله اول: ابتدا سويا را سه بار با آب خيس نموده و هر بار آن را در صافي بريزيد ، براي با چهارم براي مدت زمان 20تا30 دقيقه در اب قرار داده در آبکش بريزيد .
مرحله دوم : در ظرفي آب ( به ميزان لازم ) بريزيد و روي حرارت قرار دهيد پس از جوش آمدن سوياي فوق را به اضافه زرد چوبه ، آويشن پودر شده و برگ بو افزوده سپس اجازه دهيد تا مجددا به جوش آيد ، پس از 5 دقيقه از روي حرارت برداشته بلافاصله در آبکش بريزيد و اجازه دهيد تا آب آن کاملا خارج شود حال برگ بو ار خارج و سوياي فوق را چرخ نماييد.
مرحله سوم : سوياي چرخ شده فوق را در بسته هاي 200گرمي داخل نايلون براي مصارف گوناگون در فريزر قرار دهيد.
منبع:مجله هنر آشپزي ش 48
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image