جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سوپ کلم بروکلي و گل کلم
-(6 Body) 
سوپ کلم بروکلي و گل کلم
Visitor 984
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4نفر:
 

گل کلم / 175گرم
کلم بروکلي/ 175گرم
سيب زميني/ 175گرم
آب /يک دوم پيمانه
پنيرچدار/100گرم
سبزيجات معطر/ مقداري، خرد شده
شير/ يک تا يک و نيم ليتر
نمک و فلفل/ به مقدار لازم
آبليمو ترش / به مقدار لازم

طرز تهيه :
 

گل کلم و کلم بروکلي را به صورت گلچه هاي کوچک برش بزنيد و ساقه هاي ظريف و نرم آن ها را نيزخرد کنيد. اما ساقه هاي چوبي شده را ازآن ها جدا کرده و دور بريزيد. سپس سيب زميني را پوست کنده و آن را به صورت مکعب هاي کوچک خرد کنيد.
سبزيجات خرد شده را با مقدار کمي آب(نصف پيمانه)در قابلمه اي کوچک ريخته و روي حرارت قرار دهيد تا به جوش بيايد، سپس حرارت را کم کرده و در ظرف را گذاشته و بگذاريد مواد به مدت 12تا15دقيقه به آرامي جوشيده و سبزيجات کاملاً نرم شوند. پنير را رنده کرده و به مخلوط اضافه کنيد و آن را هم بزنيد تا پنير کاملاً آب شود و سبزيجات معطررا نيز به آن بيافزاييد. مخلوط را در دستگاه غذاساز ريخته و آن را به اندازه اي که دوست داريد به صورت پوره درآوريد. سپس آن را به همراه شير در قابلمه اي ريخته و بر روي حرارت ملايم قرار دهيد و گاه گاهي سوپ را هم بزنيد تا به غلظت مناسب برسد و در آخر به ميزان لازم نمک، فلفل و آبليمو ترش را به آن افزوده و سوپ را سرو کنيد

نکته:
 

1ـ اين دستور 215گرم کربوهيدرات، 65گرم پروتئين، 60گرم چربي و 1660کيلوکالري انرژي دارد.
2ـ در سوپ هايي که از شيراستفاده مي شود حتماً اجازه دهيد از حرارت سوپ کمي کاسته شود سپس آب ليموترش را اضافه کنيد تا سوپ نبرد.
منبع: نشريه هنرآشپزي، شماره 73
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image