مواد لازم:
سيب زميني/450گرم
پياز متوسط/ 2عدد
نمک و فلفل/ به مقدار لازم
روغن زيتون/ 3قاشق غذاخوري
برگ جعفري/ 250گرم، خرد شده
سير پوره شده/2حبه
آب ليموترش/يک قاشق غذاخوري
فيله يا سينه مرغ/400گرم
محلول زعفران/2تا3قاشق مرباخوري
طرز تهيه :
سيب زميني وپياز را جداگانه با رنده ي ريز رنده کرده و داخل آبکش ريز بريزيد تا آب آن ها کاملاً گرفته شود. سپس با يکديگر مخلوط کرده و با نمک و فلفل طعم دارکنيد. از مواد به اندازه ي قاشق غذاخوري برداشته و به طورنامنظم داخل تابه ريخته و هر طرف آن ها را حدود2تا3دقيقه در روغن زيتون سرخ کنيد تا کمي طلايي رنگ شوند. بعد ازتابه درآورده و روي دستمال آشپزخانه بچينيد تا روغن آن ها کاملاً خارج شود. براي تهيه ي سس سبز جعفري خرد شده، سير پوره شده و آب ليموترش را با هم با دستگاه غذاساز به صورت پوره در آوريد و در قيف ريخته و روي هر يک از سيب زميني ها بگذاريد. فيله با سينه هاي مرغ را مکعبي برش داده و در تابه بريزيد و با حرارت زياد تفت دهيد و کمي محلول زعفران به آن اضافه کنيد و درآخر يک تکه مرغ تفت داده شده روي سيب زميني ها بگذاريد.
نکته:
1ـ اين دستور 150گرم کربوهيدرات،85گرم پروتئين،55گرم چربي و 1435کيلوکالري انرژي دارد.
2ـ شما مي توانيد به جاي فيله يا سينه ي مرغ از فيله ي ماهي شير يا سالمون نيز استفاده کنيد.
3ـ اردور(Hors-dُoeuvre)در لغت به صورت تحت اللفظي به معناي جدا از کار اصلي و دراصطلاح آشپزي به معني اشتهاآوريا پيش غذا مي باشد.
منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي، شماره ي 73