جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
اردورايتاليايي با نوعي سس سبز
-(5 Body) 
اردورايتاليايي با نوعي سس سبز
Visitor 1004
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

سيب زميني/450گرم
پياز متوسط/ 2عدد
نمک و فلفل/ به مقدار لازم
روغن زيتون/ 3قاشق غذاخوري
برگ جعفري/ 250گرم، خرد شده
سير پوره شده/2حبه
آب ليموترش/يک قاشق غذاخوري
فيله يا سينه مرغ/400گرم
محلول زعفران/2تا3قاشق مرباخوري

طرز تهيه :
 

سيب زميني وپياز را جداگانه با رنده ي ريز رنده کرده و داخل آبکش ريز بريزيد تا آب آن ها کاملاً گرفته شود. سپس با يکديگر مخلوط کرده و با نمک و فلفل طعم دارکنيد. از مواد به اندازه ي قاشق غذاخوري برداشته و به طورنامنظم داخل تابه ريخته و هر طرف آن ها را حدود2تا3دقيقه در روغن زيتون سرخ کنيد تا کمي طلايي رنگ شوند. بعد ازتابه درآورده و روي دستمال آشپزخانه بچينيد تا روغن آن ها کاملاً خارج شود. براي تهيه ي سس سبز جعفري خرد شده، سير پوره شده و آب ليموترش را با هم با دستگاه غذاساز به صورت پوره در آوريد و در قيف ريخته و روي هر يک از سيب زميني ها بگذاريد. فيله با سينه هاي مرغ را مکعبي برش داده و در تابه بريزيد و با حرارت زياد تفت دهيد و کمي محلول زعفران به آن اضافه کنيد و درآخر يک تکه مرغ تفت داده شده روي سيب زميني ها بگذاريد.

نکته:
 

1ـ اين دستور 150گرم کربوهيدرات،85گرم پروتئين،55گرم چربي و 1435کيلوکالري انرژي دارد.
2ـ شما مي توانيد به جاي فيله يا سينه ي مرغ از فيله ي ماهي شير يا سالمون نيز استفاده کنيد.
3ـ اردور(Hors-dُoeuvre)در لغت به صورت تحت اللفظي به معناي جدا از کار اصلي و دراصطلاح آشپزي به معني اشتهاآوريا پيش غذا مي باشد.
منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي، شماره ي 73
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image