مواد لازم:
ژله تمشک آبي/يک بسته
اب جوش/يک پيمانه
يخ خرد شده/يک پيمانه
خامه فرم گرفته/نصف پيمانه
طرز تهيه :
يک بسته ژله را با يک پيمانه آب جوش مخلوط کرده و روي بخار آب(بن ماري)هم بزنيد تا ذرات ژله به خوبي حل شود. سپس محلول ژله را از روي بخار برداشته و يک پيمانه يخ خرد شده را به آن اضافه کرده و هم بزنيد تا ژله به غلظت سفيده ي تخم مرغ برسد. بعد ازغليظ شدن، اگر تکه هاي يخ اضافي در ژله باقي مانده بود از ژله خارج کنيد. ظرف مناسبي را انتخاب کرده و کمي از ژله را درون آن بريزيد و خامه فرم گرفته را هم درون قيف با ماسوره ساده(يا بدون ماسوره)ريخته مقداري از خامه را به شکل ابر در نقاط مختلف ژله بريزيد. مجدداً لايه ي ديگري از ژله را با قاشق و با احتياط برروي خامه و ژله موجود در ظرف ريخته و اين کار را تکرار کنيد تا ظرف ژله پر شود. ژله آماده را در يخچال بگذاريد تا ببندد. و بعد آن را سرو کنيد
نکته :
ـ اين دستور85گرم کربوهيدرات، 15گرم پروتئين، 5گرم چربي و 445کيلو کالري انرژي دارد.
منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي، شماره ي 73