جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
نوعي ادويه پلو
-(2 Body) 
نوعي ادويه پلو
Visitor 974
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

ادويه مخلوط/يک قاشق غذاخوري
زرشک/2قاشق غذاخوري
خلال بادام/يک قاشق غذاخوري
روغن/به ميزان لازم
برنج/2پيمانه
مواد لازم براي تهيه مرغ:
مرغ يا گوشت/300گرم
پياز/يک عدد، خرد شده
آب/ به ميزان لازم
نمک و فلفل/ به مقدار لازم
محلول زعفران/يک چهارم قاشق مرباخوري

طرز تهيه :
 

مواد ذکرشده براي تهيه ادويه را با هم مخلوط نموده و آسياب کنيد تا مثل آرد نرم شوند. ادويه مخلوط حاصل بسيار خوش عطر و طعم است. برنج خيس کرده را آبکش نموده و کف قابلمه روغن ريخته، نيمي از برنج آبکش شده را درآن ريخته و روي برنج ادويه بپاشيد. به همين ترتيب لابه لا برنج و ادويه بريزيد تا برنج تمام شود و برنج را دم کنيد. در صورت تمايل مي توانيد مرغ يا گوشت را هم لابه لاي پلو قرار داده و دم کنيد. براي تهيه مرغ، آن را با روغن و پيازخرد شده و نمک، فلفل و محلول زعفران بپزيد. زرشک و بادام خلال شده را با کمي روغن به طور جداگانه تفت دهيد تا براق شود. درآخر هنگام کشيدن غذا، مرغ يا گوشت را روي پلو قرارداده و آن را با زرشک و خلال بادام تزيين کنيد.
نکته :
1ـ اين دستور 315گرم کربوهيدرات،80گرم پروتئين، 135گرم چربي، و2795کيلوکالري انرژي دارد.
2ـ ادويه مخلوط شامل زيره، پودرگل سرخ، هل، دارچين و زعفران ازهرکدام به مقدار دلخواه مي باشد .

منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي، شماره ي 73
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image