جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


ته چين اسفناج
-(17 Body) 
ته چين اسفناج
Visitor 1014
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :
 

عدس/200گرم
اسفناج/ يک کيلوگرم، پاک شده و شسته شده
روغن/ به ميزان لازم
پياز داغ/2قاشق غذاخوري
هويج خلالي/500گرم
نمک و فلفل/به مقدار لازم
خلال نارنج يا پرتقال/50گرم
برنج/600گرم، خيس کرده
گوشت قلوه گاه يا سردست گوسفند/500گرم
ادويه پلويي / يک قاشق غذاخوري
گرد غوره/يک قاشق غذاخوري
کشمش/100گرم
زرشک/100گرم
محلول زعفران/يک قاشق مرباخوري

طرز تهيه :
 

عدس را پخته و آبکش کنيد. اسفناج ها را با کمي روغن سرخ کنيد. سپس پياز داغ و هويج هاي خلالي را به آن اضافه کرده و به سرخ کردن ادامه دهيد و درآخر نمک و فلفل بزنيد. خلال نارنج را دو تا سه بار جوشانده و تلخي آن را بگيريد. برنج خيس کرده را جوشانده و در آخر عدس را اضافه کرده و آبکش کنيد. يک ليوان آب ولرم همراه با روغن مايع در آبکش روي برنج بريزيد. به گوشت خام ادويه و گرد غوره پاشيده و برنج، گوشت خام، مخلوط اسفناج و هويج، خلال نارنج، بقيه گرد غوره و ادويه را لابه لا دم کنيد. زرشک و کشمش را سرخ کرده و موقع سرو غذا همراه محلول زعفران روي آن بريزيد.

نکته :
 

1ـ اين دستور 730گرم کربوهيدرات، 180گرم پروتئين،200گرم چربي و5440کيلوکالري انرژي دارد.
2ـ ابتدا مي توانيد2تا3کفگير از مواد آبکش شده را در ته ديگ بريزيد سپس گوشت را روي آن قرار داده و بعد سايرمواد را لابه لاي هم قرار دهيد و دم کنيد.
منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي، شماره ي 73
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image