جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ته چين اسفناج
-(2 Body) 
ته چين اسفناج
Visitor 944
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :
 

عدس/200گرم
اسفناج/ يک کيلوگرم، پاک شده و شسته شده
روغن/ به ميزان لازم
پياز داغ/2قاشق غذاخوري
هويج خلالي/500گرم
نمک و فلفل/به مقدار لازم
خلال نارنج يا پرتقال/50گرم
برنج/600گرم، خيس کرده
گوشت قلوه گاه يا سردست گوسفند/500گرم
ادويه پلويي / يک قاشق غذاخوري
گرد غوره/يک قاشق غذاخوري
کشمش/100گرم
زرشک/100گرم
محلول زعفران/يک قاشق مرباخوري

طرز تهيه :
 

عدس را پخته و آبکش کنيد. اسفناج ها را با کمي روغن سرخ کنيد. سپس پياز داغ و هويج هاي خلالي را به آن اضافه کرده و به سرخ کردن ادامه دهيد و درآخر نمک و فلفل بزنيد. خلال نارنج را دو تا سه بار جوشانده و تلخي آن را بگيريد. برنج خيس کرده را جوشانده و در آخر عدس را اضافه کرده و آبکش کنيد. يک ليوان آب ولرم همراه با روغن مايع در آبکش روي برنج بريزيد. به گوشت خام ادويه و گرد غوره پاشيده و برنج، گوشت خام، مخلوط اسفناج و هويج، خلال نارنج، بقيه گرد غوره و ادويه را لابه لا دم کنيد. زرشک و کشمش را سرخ کرده و موقع سرو غذا همراه محلول زعفران روي آن بريزيد.

نکته :
 

1ـ اين دستور 730گرم کربوهيدرات، 180گرم پروتئين،200گرم چربي و5440کيلوکالري انرژي دارد.
2ـ ابتدا مي توانيد2تا3کفگير از مواد آبکش شده را در ته ديگ بريزيد سپس گوشت را روي آن قرار داده و بعد سايرمواد را لابه لاي هم قرار دهيد و دم کنيد.
منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي، شماره ي 73
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image