جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
قورمه روي نان
-(2 Body) 
قورمه روي نان
Visitor 950
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4تا6نفر:
 

روغن/يک پيمانه
پياز/يک تا2عدد، ساطوري
گوشت چرخ کرده/ 500گرم
گوشت گوسفند/ 500گرم، فندقي خرد شده
ادويه خورشي / يک قاشق چايخوري
نمک/به مقدار دلخواه
نان تافتون / يک عدد
تره / 500گرم، ساطوري
ماست چکيده/500گرم
محلول زعفران/يک دوم قاشق چايخوري
نعناع خشک/يک و نيم قاشق چايخوري
فلفل قرمز سائيده/يک قاشق چايخوري
خلال بادام و پسته/مقداري، براي تزئين
گردوي دو نيم شده /چند عدد، براي تزئين

طرز تهيه :
 

کمي از روغن را در قابلمه اي بريزيد و پياز را با آن خوب سرخ کنيد تا طلايي رنگ شود. سپس گوشت ها را داخل پياز بريزيد و خوب تفت دهيد تا رنگ گوشت برگردد. ادويه خورشي را افزوده و پس از کمي تفت دادن، يک پيمانه آب بيفزاييد و در قابلمه را گذاشته، حرارت را ملايم کنيد تا گوشت بپزد و به روغن بيفتد. نمک گوشت را اندازه کنيد و در مرحله اي بعد بقيه روغن را درتابه بريزيد و نان ها را به تکه هاي 3×3سانتي متر برش بزنيد و در روغن داغ سرخ کنيد تا طلايي رنگ شود . بعد از سرخ شدن، نان ها را در الک بريزيد تا روغن اضافه ي آنها گرفته شود. روغن باقيمانده از سرخ کردن نان را مجدداً به تابه بازگردانيد و تره را در آن خوب سرخ کنيد. نيمي ازماست را در ديس پهن کرده و نان نان سرخ کرده را روي آن بريزيد. گوشت را نيز روي نان بريزيد و بقيه ي ماست را با زعفران مخلوط کنيد و روي گوشت و کناره هاي ديس بريزيد و روي آن تره، نعناع و فلفل قرمز ريخته و با کمي خلال بادام و پسته و چند عدد گردوي دو نيم شده آن را تزيين کنيد.

نکته :
 

1ـ اين دستور135گرم کربوهيدرات، 225گرم پروتئين،425گرم چربي و 5265کيلوکالري انرژي دارد.
2ـ اين غذا در گروه کباب هاي تابه اي قرار دارد و بيشتر مربوط به شهرهاي مرکزي ايران مثل اصفهان و شيراز مي باشد.
منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي، شماره ي 73
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image