عنوان:
مواد لازم براي 4نفر:
آب داغ/دو ليوان
سرکه/ يک قاشق مرباخوري
نمک و فلفل/به ميزان لازم
ميگوي پاک کرده/250گرم
کره /25گرم
آرد/يک قاشق مرباخوري سرپر
شير/يک دوم پيمانه
خامه/2قاشق غذاخوري
سس قرمز تند/يک قاشق مرباخوري
روغن زيتون/يک قاشق غذاخوري
کرفس/2شاخه نازک
مغز کاهو/ يک الي 2عدد
تخم مرغ پخته/يک عدد
ليمو ترش / يک عدد
طرز تهيه :
2ليوان آب داغ را به همراه سرکه و نمک در ظرف گودي بريزيد و به مدت 4دقيقه با قدرت 100درصد(حداکثر)در دستگاه بگذاريد تا آب جوش بيايد. سپس ميگوها را به آن اضافه کنيد و 3تا5دقيقه با قدرت100درصد زمان دهيد تا يکي دو جوش بزند، بعد آن ها را در صافي بريزيد تا اب آن گرفته شود. کره را در ظرفي جداگانه ريخته و براي 10دقيقه با قدرت100درصد(حداکثر)در دستگاه بگذاريد ، سپس آرد را به آن اضافه کنيد و کاملاً هم بزنيد و مجدداً يک دقيقه با قدرت 100درصد در دستگاه بگذاريد تا آرد تفت بخورد.
بعد ظرف را بيرون آورده و شير را کم کم به آن اضافه کنيد تا آرد کاملاً جذب شير شود و مجدداً 3تا4دقيقه با قدرت50درصد(متوسط)در دستگاه بگذاريد تا غليظ شود. بعد از خارج کردن از دستگاه، خامه، سس قرمز، روغن زيتون و کرفس خرد شده را به آن اضافه کنيد. سس غذا آماده است. ظرف کوکتل را آماده کنيد. مغز کاهوي خرد شده را داخل ظرف ريخته و کمي سس روي آن بريزيد، سپس ميگو را روي آن قرار دهيد و مجدداً با باقيمانده سس روي آن را بپوشانيد. يکي دو برش حلقه تخم مرغ آب پزشده را به صورت ايستاده روي آن قرار دهيد و لبه ظرف را هم با ميگو و ورقه ليمو ترش تزيين کنيد.
نکته:
1ـ اين دستور 30گرم کربوهيدرات،70گرم پروتئين،65گرم چربي و 985کيلوکالري انرژي دارد.
2ـ معمولاً ظرف مخصوص کوکتل گيلاس هاي پايه بلند شبيه بستني خوري مي باشد.
منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي، شماره ي 73