جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
چيز برگر مخصوص همراه با سس
-(5 Body) 
چيز برگر مخصوص همراه با سس
Visitor 994
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4نفر:
 

پيازچه/4عدد، خرد شده
سير/2حبه، رنده شده
شويد تازه / يک قاشق مرباخوري ، خرد شده
گوشت چرخ کرده/600گرم
رنده پوست ليمو ترش/2قاشق مرباخوري
نمک و فلفل،ادويه دلخواه / به ميزان لازم
پنير ورقه اي/ 4ورق
ژامپون گوشت/ 4ورق
روغن زيتون/2قاشق غذاخوري
سرکه ي قرمز/2قاشق غذاخوري
مواد براي تهيه سس:
پوست ليمو ترش / يک قاشق مرباخوري، خلال شده
خيار شور کوچک/يک عدد، خرد شده
خامه ي غليظ / 2قاشق غذاخوري
سس مايونز/2قاشق غذاخوري

طرز تهيه :
 

پيازچه، سير، شويد ريز خرد شده، گوشت چرخ کرده، پوست ليموترش رنده شده و نمک و فلفل را در کاسه اي مخلوط کرده و خوب ورز دهيد. سپس مخلوط را به 8گلوله مساوي تقسيم کنيد. گلوله ها را روي ميز کار پهن کرده، روي4عدد ازآن ها يک ورق پنير بگذاريد. سپس 4لايه بعدي را روي آن ها قرار داده، لبه ها را به هم چسبانده و محکم کنيد. يک برش ژامبون را روي نيمي از هر چيزبرگر قرار داده و آن ها را با خلال چوبي محکم کنيد. روغن زيتون و سرکه را در کاسه اي با هم مخلوط کرده و به چيزبرگرها اضافه کنيد. به مدت 5دقيقه چيزبرگرها را دراين چاشني بخوابانيد. سپس در سيني تختي که از قبل چرب کرده ايد قرار داده، ظرف را روي سه پايه بلند فلزي قرار دهيد و دستگاه را به مدت10تا12دقيقه با ترکيب گريل و مايکرو(40%يا40وات)روشن کنيد. بعد ازاتمام زمان، چيزبرگرها را پشت و رو کنيد و فقط 5دقيقه روي گريل تنظيم کنيد.

براي تهيه سس:
 

خلال ليمو، خيارشور، خامه و سس مايونز را در کاسه اي با هم مخلوط کرده و با چيزبرگرها سرو نماييد.

نکته :
 

1ـ اين دستور 15گرم کربوهيدرات،175گرم پروتئين،345گرم چربي و 2965کيلوکالري انرژي دارد.
2ـ پوست ليموترش را با پوست گير کاملاً نازک برش دهيد تا برگرها تلخ نشود و همچنين از پوست ليموهاي درشت استفاده کنيد که تلخ نبوده و عطر بيشتري دارند.
3ـ اگر مشاهده کرديد چيزبرگرها با زمان داده شده خوب برشته نشدند، دستگاه را با گريل3تا5دقيقه ي ديگر روشن کنيد(بستگي به مايکروويو دارد).
4ـ اگر چيزبرگرها را لاي نان گذاشتيد و مي خواستيد مجدداً گرم کنيد دستگاه را با ترکيب گريل و مايکرو20درصد(200وات يا حداقل)روشن کنيد تا نان ها نرم نشود.
منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي، شماره ي 73
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image