جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
دلمه ي برگ کلم (مَحشي مَلفوف)
-(3 Body) 
دلمه ي برگ کلم (مَحشي مَلفوف)
Visitor 1002
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

کلم برگ/يک کيلوگرم
برنج نيم پز/2پيمانه
جعفري و گشنيز/يک پيمانه، ساطوري شده
گوشت چرخ کرده/200گرم
گوجه فرنگي/يک پيمانه، خرد شده
پياز رنده شده/يک عدد
روغن مايع/يک چهارم پيمانه
آب ليموترش/يک دوم پيمانه
فلفل /يک دوم قاشق مرباخوري
زيره/ يک دوم قاشق مرباخوري
نمک/ يک دوم قاشق مرباخوري
سيب زميني /2عدد، ورقه شده

مواد لازم براي تهيه ي چاشني:
 

آب ولرم/2پيمانه
رب گوجه فرنگي/يک قاشق غذاخوري
روغن مايع يا کره ي آب شده/يک چهارم پيمانه
آب ليموترش/2قاشق غذاخوري
نمک/يک قاشق مرباخوري

طرز تهيه :
 

کلم برگ را در يک ظرف گود قرار دهيد و روي آن آب بريزيد، به طوري که آب کاملاً روي آن را بپوشاند و بگذاريد با حرارت متوسط بپزد. پس از جوشيدن، برگ هايي را که نرم شده است، يکي يکي جدا نماييد و در صافي قرار دهيد تا آب آن گرفته شود و سپس برگ ها را در يک سيني پهن نماييد. برگ هايي را که بزرگ هستند، دو قسمت کنيد. برنج نيم پز را با جعفري و گشنيز خرد شده، گوشت چرخ کرده، گوجه فرنگي خرد شده، پياز رنده شده، روغن، آب ليمو ترش، نمک و ادويه مخلوط کنيد. از مخلوط آماده شده ي فوق به مقدارکافي روي برگ کلم گذاشته و به طريقي که در دستور دلمه ي برگ مو آمده است. بپيچيد. سيب زميني حلقه شده را ته قابلمه چيده و سپس دلمه هاي پيچيده شده را به طور رديفي روي آن قرار دهيد.
يک پيمانه آب از کناره ي قابلمه به دلمه ها اضافه کنيد و يک ظرف سنگين نيز روي دلمه ها قرار دهيد و بگذاريد با حرارت ملايم پخته شود و پس ازاين که آب آن بخار شد، چاشني را به روش زيرآماده کرده و به آن اضافه کنيد:
آب، رب گوجه فرنگي، روغن، آب ليموترش و نمک را با هم مخلوط کنيد و اين مايه را ازکناره ي قابلمه به دلمه ها اضافه کنيد و به مدت يک ساعت بپزيد، به طوري که آب آن بخار شده و دلمه ها جا بيفتد.

نکته:
 

ـ اين دستور115گرم کربوهيدرات،40گرم پروتئين،65گرم چربي و 1205کيلوکالري انرژي دارد.
منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي، شماره ي 73
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image