جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کاپ کيک شکلاتي با مارشمالو
-(9 Body) 
کاپ کيک شکلاتي با مارشمالو
Visitor 924
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :
 

کره نرم/150گرم
شکر/ يک و يک دوم پيمانه
تخم مرغ بزرگ/2عدد
آرد/2پيمانه
پودرکاکائو / يک دوم پيمانه
بيکينگ پودر/2قاشق مرباخوري
نمک/ يک چهارم قاشق مرباخوري
شير/يک پيمانه
کرم مارشمالو/200گرم
مواد لازم براي کرم مارشمالو :
آب سرد/يک چهارم پيمانه
پودر ژلاتين / يک قاشق غذاخوري
شکر/يک پيمانه
آب جوش/يک دوم پيمانه
وانيل/يک چهارم قاشق مرباخوري
آب ليمو ترش/يک چهارم قاشق مرباخوري
مواد لازم براي کرم پنير و شکلات:
پنير خامه اي/200گرم
شکلات/200گرم

طرز تهيه :
 

فر را با دماي 180درجه ي سانتي گراد گرم کنيد. کره و شکر را در ظرفي ريخته و با سرعت متوسط همزن برقي بزنيد تا کرم مانند شود. بعد تخم مرغ ها را يکي يکي اضافه کرده و پس ازاضافه کردن هرعدد آن را به مدت يک دقيقه بزنيد. در ظرف ديگري آرد، کاکائو، بيکينگ پودر و نمک را مخلوط کنيد و اين مواد را به مخلوط کره اضافه کرده و هم بزنيد. شيررا نيز اضافه کرده و با سرعت بالاي همزن برقي مخلوط کنيد تا مواد يک دست شود. سپس اين مايه را داخل 20تا22عدد قالب مافين بريزيد به طوري که يک سوم هر قالب خالي باشد. قالب ها را به مدت 20تا22دقيقه داخل فري که از قبل گرم کرده ايد بگذاريد. بعد از بيرون آوردن از فرصبرکنيد تا مافين ها داخل قالب خنک شود(حدود30دقيقه). سپس با يک چاقوي تيز و کوچک قسمت بالاي مافين را برداشته و داخل هر مافين را حدود 2سانت خالي کنيد و داخل آن را يک قاشق مرباخوري کرم مارشمالو ريخته و قسمت بالاي دلفين را روي آن بگذاريد و با کرم پنير و شکلات آن را تزيين کنيد.
طرز تهيه کرم مارشمالو:
پودر ژلاتين را در يک چهارم پيمانه آب سرد ريخته و روي آب قرار دهيد تا حل شده و به صورت محلول در آيد. شکر و يک دوم پيمانه آب جوش را درظرف بزرگي ريخته و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا شکر حل شود وقتي جوش آمد کنار بگذاريد تا کمي سرد شود و بعد محلول ژلاتين را اضافه نموده و براي مدت 20دقيقه روي حرارت خيلي ملايم قرار دهيد. توجه داشته باشيد که اين مايه اصلاً نبايد بجوشد و فقط بايد غليظ شود. گه گاهي آن را هم زده و وقتي از روي حرارت برداشتيد آب ليمو و وانيل را اضافه کرده، مجدداً کنار بگذاريد تا کمي سرد شود. بعد اين مواد را با همزن برقي بزنيد تا غليظ شود و کش دار کاملاً سفيد شود.

نکته:
 

1ـ اين دستور 630گرم کربوهيدرات،75گرم پروتئين،230گرم چربي و 4890کيلوکالري انرژي دارد.
2ـ در مرحله اول شکر و آب را هم بزنيد تا نجوشد چون اگر بجوشد بخار مي شود.
3ـمواد را با درجه تند همزن برقي بزنيد.

کرم پنير و شکلات:
 

شکلات را داخل مايکروويو يا روي بخار ذوب کنيد و پس ازکمي سرد شدن آن را با پنيرخامه اي مخلوط کرده و با همزن بزنيد تا کاملاً يک دست شود سپس آن را داخل قيف ريخته و با ماسوره ي شکوفه ي کوچک، روي هرمافين را شکوفه بزنيد.
منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي، شماره ي 73
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image