جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کيک با کرم گردو
-(3 Body) 
کيک با کرم گردو
Visitor 1314
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم جهت کرم:
 

گردوي پودر شده/ 100گرم
شير/1/2پيمانه
شکر/1/3پيمانه
خامه ساده/1/4پيمانه(در صورت تمايل)
يکي از ادويه هاي (هل، وانيل شکري، دارچين، جوزهندي)/1/2قاشق مرباخوري
مواد لازم جهت کيک(براي 4نفر):
آرد قنادي/حدود يک و يک چهارم پيمانه
بيکينگ پودر/ يک قاشق مرباخوري سرپر
تخم مرغ درشت/يک عدد
شکر/يک دوم پيمانه سرخالي
وانيل خالص/يک هشتم قاشق مرباخوري
روغن(ترجيحاً جامد يا کره آب کرده سرد شده )/يک سوم پيمانه
ماست/ 2قاشق غذاخوري
شير/يک دوم پيمانه
مواد لازم براي تزئين:
خرده هاي خمير هزارلاي پخته شده/مقداري
پودر شکر و پودرپسته/کمي(در صورت تمايل)

طرز تهيه :
 

براي تهيه ي کرم کيک، کليه مواد را به جز ادويه روي حرارت ملايم گذاشته و گه گاه آن را هم بزنيد تا مايه غليظ شود و رنگ آن کمي تيره گردد، دقت کنيد که در اين کرم نشاسته يا آرد به کار نرفته و غلظت آن با تبخير مايعات حاصل مي شود که حدود يک ربع تا نيم ساعت بسته به حرارت آن زمان مي برد. پس ازاين که کرم به غلظت ماست سفت درآمد ادويه دلخواه(ترجيحاً هل)را اضافه کرده و بگذاريد تا در دماي محيط کاملاً سرد شود. فر را روي 180درجه ي سانتي گراد گرم کنيد. آرد و بيکينگ پودر را با هم مخلوط کرده، الک کنيد. قالب مستطيل 20در30يا گرد17سانتي متري را انتخاب نموده و آن را ، کاغذ روغني انداخته و کمي روي آن چرب کنيد. تخم مرغ، شکر و وانيل را با همزن برقي بزنيد تا کمي غليظ شود. سپس روغن را اضافه کرده و هم بزنيد. ماست را اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنيد، شير و مخلوط آرد و بيکينگ پودر را در 2مرحله به تناوب به مواد اضافه کنيد. مايه بايستي نسبتاً شل باشد. اگر از آرد سبک استفاده کنيد ممکن است تا يکي دو قاشق آرد اضافي لازم باشد. چون غلظت ماست و اندازه تخم مرغ ها با هم متفاوت هستند بنابراين بهتراست غلظت خمير کيک را خودتان با اضافه و کم کردن يکي دو قاشق آرد اندازه کنيد. مايه را در قالب بريزيد و قالب را براي حدود نيم ساعت در طبقه وسط فر قرار دهيد تا زماني که اگر خلال چوبي در مرکز کيک فرو کرديد چيزي به آن نچسبد و سطح روي کيک طلائي رنگ شود. پس ازاين که کيک را ازفرخارج کرديد 10دقيقه به آن دست نزنيد، سپس آن را روي توري سيمي کاملاً خنک کنيد. لبه هاي اطراف کيک و ناصافي ها را ببريد. اگر از قالب مستطيل شکل استفاده کرده ايد کيک را به دو قسمت(15×20سانتي متر)تقسيم کنيد و اگر از قالب گرد استفاده کرده ايد کيک را يک برش عرضي بزنيد تا به 2قسمت تقسيم شود، نيمي ازکرم را با کمک پالت کوچک روي يک قسمت از کيک ها پخش کرده و نيمه دوم کيک و اطراف آن بماليد، خرده هاي کيک باقيمانده يا خرده هاي خمير هزارلا را به رو و اطراف کيک بپاشيد. در صورت تمايل درآخرکمي پودر شکر روي کيک پاشيده با پودر پسته يا شکلات تلخ رنده شده آن را تزئين کنيد. کيک را ترجيحاً يک شب يا حداقل براي 2ساعت با پوشش، در يخچال قرار دهيد.

نکته :
 

1ـ اين دستور 270گرم کربوهيدرات، 45گرم پروتئين،170گرم چربي و 2790کيلوکالري انرژي دارد.
2ـ مي توانيد دراين کيک به جاي يک تخم مرغ کامل از دو عدد سفيده ي تخم مرغ استفاده کنيد و درصورتي که تخم مرغ ريز است از يک تخم مرغ کاملاً بعلاوه يک عدد سفيده ي آن استفاده نمائيد.
3ـ اين کرم را با هر کيکي که متناسب با ذائقه تان است مي توانيد استفاده کنيد فقط دقت کنيد که شيريني کيک زياد نباشد زيرا کرم به اندازه ي کافي شيريني دارد.
4ـ معمولاً پس از تهيه شيريني هاي مختلف با خمير ميل فوي(هزارلا)،تکه هاي اضافي از اطراف خميرباقي مي ماند، بهتر است آن ها را به همان صورت در فريزر نگهداري کرده و براي تزئين روي کيک ها، آن ها را پخته، با دست کمي خرد کرده و روي کيک بپاشيد. توجه کنيد که تزئين اين کيک با خرده هاي خميرميل فوي خيلي بهتر از خرده هاي کيک است. هم ظاهري زيباتر و هم طعم بهتري به کيک مي دهد. ضمناً مي توانيد در صورت عدم دسترسي به خمير ميل فوي، از خرده هاي شيريني زبان، بيسکويت نيم کوب شده و يا خرده کيک براي پوشش رو و اطراف اين کيک استفاده کنيد.
5ـ اگر مرکز کيک تان خيلي برجسته شد به احتمال زياد فر بيش از حد لازم داغ بوده يا حرارت آن يکنواخت نيست.
6ـ اگر ذائقه شما متمايل به شيريني هاي کم شيرين است مي توانيد يکي دو قاشق از شکر کرم را کم کرده ولي يک قاشق مرباخوري سرپر آرد يا نشاسته را به آن اضافه کنيد.
7ـ غلظت اين کرم با تبخير شير و غليظ شدن شيره ي آن تأمين مي شود ولي مي توانيد با يک قاشق چايخوري آرد يا نشاسته، آن را غليظ تر کنيد.
8ـ ميزان ادويه ي کرم را مي توانيد بسته به نوع ادويه و مرغوبيت آن کمتر يا بيشتر کنيد.
منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي، شماره ي 73
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image