مواد لازم براي 35تا40برش:
آرد /300تا350گرم
کره نرم/185گرم
تخم مرغ کامل/يک عدد
زرده ي تخم مرغ/يک عدد
شکر دانه ريز/150گرم
مواد لازم براي رويه شيريني:
شيرعسلي / يک چهارم پيمانه
کره/60گرم
عسل/5قاشق غذاخوري
خامه صبحانه/يک دوم پيمانه
پسته/150گرم، خرد شده
کره/60گرم
خامه صبحانه/ يک دوم پيمانه
شکر/ 100گرم
طرز تهيه :
کره را داخل کاسه ي مناسب بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا صاف و يک دست شود. سپس شکر را اضافه کرده و به زدن ادامه دهيد تا مخلوط شود. همزدن را خاموش کرده، زرده ي تخم مرغ و تخم مرغ کامل را نيزاضافه کرده و با همزن مخلوط کنيد. بعد آرد را اضافه کرده و با ليسک هم بزنيد تا مخلوط شود سپس با دست ورز دهيد و خمير را درقالب 30در20که قبلاً کف آن را چرب کرده ايد پخش کرده و با خمير صاف کن روي آن را صاف کنيد و سيني را براي مدت 25دقيقه داخل فر گرم شده با حرارت 175درجه ي سانتي گراد قرار دهيد تا نيمه پز شود.
براي تهيه رويه ي شيريني:
کره را داخل تابه بريزيد و تابه را روي حرارت قرار دهيد بعد شکر، شيرعسل، عسل و در آخر خامه را به آن اضافه کرده و هم بزنيد و به مدت 15دقيقه روي حرارت کم بگذاريد. سپس مايه ي رويه را روي خمير خنک شده پهن کرده و مجدداً شيريني را داخل فر برده و با حرارت 170درجه ي سانتي گراد و به مدت 2دقيقه بپزيد و پس از آن ازفرخارج نموده، پسته خرد شده را روي آن پاشيده، سپس برش بزنيد.
نکته :
ـ اين دستور 560گرم کربوهيدرات،70گرم پروتئين،350گرم چربي و 5670کيلوکالري انرژي دارد.
منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي، شماره ي 73