جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
اسلايس پسته
-(6 Body) 
اسلايس پسته
Visitor 1021
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 35تا40برش:
 

آرد /300تا350گرم
کره نرم/185گرم
تخم مرغ کامل/يک عدد
زرده ي تخم مرغ/يک عدد
شکر دانه ريز/150گرم
مواد لازم براي رويه شيريني:
شيرعسلي / يک چهارم پيمانه
کره/60گرم
عسل/5قاشق غذاخوري
خامه صبحانه/يک دوم پيمانه
پسته/150گرم، خرد شده
کره/60گرم
خامه صبحانه/ يک دوم پيمانه
شکر/ 100گرم

طرز تهيه :
 

کره را داخل کاسه ي مناسب بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا صاف و يک دست شود. سپس شکر را اضافه کرده و به زدن ادامه دهيد تا مخلوط شود. همزدن را خاموش کرده، زرده ي تخم مرغ و تخم مرغ کامل را نيزاضافه کرده و با همزن مخلوط کنيد. بعد آرد را اضافه کرده و با ليسک هم بزنيد تا مخلوط شود سپس با دست ورز دهيد و خمير را درقالب 30در20که قبلاً کف آن را چرب کرده ايد پخش کرده و با خمير صاف کن روي آن را صاف کنيد و سيني را براي مدت 25دقيقه داخل فر گرم شده با حرارت 175درجه ي سانتي گراد قرار دهيد تا نيمه پز شود.
براي تهيه رويه ي شيريني:
کره را داخل تابه بريزيد و تابه را روي حرارت قرار دهيد بعد شکر، شيرعسل، عسل و در آخر خامه را به آن اضافه کرده و هم بزنيد و به مدت 15دقيقه روي حرارت کم بگذاريد. سپس مايه ي رويه را روي خمير خنک شده پهن کرده و مجدداً شيريني را داخل فر برده و با حرارت 170درجه ي سانتي گراد و به مدت 2دقيقه بپزيد و پس از آن ازفرخارج نموده، پسته خرد شده را روي آن پاشيده، سپس برش بزنيد.

نکته :
 

ـ اين دستور 560گرم کربوهيدرات،70گرم پروتئين،350گرم چربي و 5670کيلوکالري انرژي دارد.
منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي، شماره ي 73
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image