جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کيک برگردان شکلات
-(11 Body) 
کيک برگردان شکلات
Visitor 924
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم جهت خمير کيک:
 

کره/100گرم
شکر قهوه اي/ 100گرم
آرد/ 130گرم
تخم مرغ/ 2عدد
شير/2قاشق غذاخوري
شربت ذرت يا عسل/ يک قاشق غذاخوري
بيکينگ پودر/ يک قاشق مرباخوري

مواد لازم جهت سس شکلات:
 

پودر کاکائو/يک قاشق مرباخوري سرپر
کره/20گرم
شکر/ 20گرم
شربت ذرت يا عسل/ 2قاشق غذاخوري
شير/ يک قاشق غذاخوري
شکلات تيره/20گرم
گردو(فندق يا بادام)/50گرم

طرز تهيه :
 

گردوها را نگيني خرد کنيد. قالب گرد ميان تهي با قطر حدود26سانتي متر را با روغن مايع کاملاً چرب کنيد. سپس کليه مواد سس شکلاتي بجز گردو و شکلات را در قابلمه کوچکي ريخته و روي حرارت ملايم قرار دهيد و هم بزنيد تا صرفاً کره آب شده و مواد يک دست شود، ولي نجوشد. سپس آن را از روي حرارت برداشته و بلافاصله شکلات خرد کرده را اضافه کرده و هم بزنيد تا آب شود، سپس گردو را نيز بيفزائيد. تا اين سس داغ است آن را در قالب بريزيد و گردوها را يک دست کف قالب پخش کرده و قالب را کنار بگذاريد. فر را روي دماي 180 درجه فرهاي گازي و طبقه وسط (يا يک طبقه بالاتر)تنظيم کنيد. آرد و بيکينگ پودر را با هم الک کنيد و کنار بگذاريد. کره و شکر را همزده، سپس تخم مرغ ها را اضافه کنيد و هم بزنيد. سپس به ترتيب شربت، شير و درآخر آرد را نيز اضافه کنيد و اين مواد را به آرامي در قالب روي سس شکلات پخش کنيد و به مدت حدود35دقيقه در فرآماده طبخ کنيد. پس از پخت، 5دقيقه آن را کنار بگذاريد، سپس روي توري سيمي برگردانده اما قالب را تا5دقيقه ديگر روي آن قرار دهيد. بعد از 5دقيقه مي توانيد قالب را از روي کيک برداريد و بعد ازخنک شدن کيک را سرو کنيد.

نکته :
 

1ـ اين دستور240گرم کربوهيدرات،35گرم پروتئين، 135گرم چربي و 2315کيلوکالري انرژي دارد.
2ـ شربت ذرت يا corn syrupدر دو نوع روشن و تيره در حال حاضر در ايران در دسترس مي باشد، ولي براي اين کيک بايستي از نوع روشن آن يا (light corn syrup)استفاده گردد و در صورت عدم دسترسي، جايگزين کردن آن با عسل بلامانع مي باشد.
3ـ براي تهيه اين کيک استفاده از شکر قهوه اي بخصوص نوع تيره آن توصيه مي گردد، اما در صورت عدم دسترسي، مي توانيد از شکر سفيد نيز استفاده کنيد. اما بهتراست کمي قهوه فوري، پودرکاکائو يا وانيل به خميرکيک اضافه کنيد تا طعم مطلوب تري داشته باشد.
4ـ اگر از فرهاي گازي بسيار داغ استفاده مي کنيد، بهتراست سيني خود فر را کف آن قراردهيد تا مانع از سوختن سس کف قالب شود. اما در فرهاي برقي با فن روشن نيازي به اين کار نيست.
منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي، شماره ي 73
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image