مواد لازم:
کيک اسفنجي/به مقدار لازم
خامه ي فرم گرفته/به مقدار لازم
ژله ي آبي /به مقدار لازم
طرز تهيه :
کيک اسفنجي را به شکل گرد برش داده و 2لايه کيک اسفنجي را روي همديگر قرار دهيد. کيک هاي گرد را برش هاي عرضي داده و لابه لاي آنها خامه ي فرم گرفته و در صورت تمايل موز، گردو، آناناس، شکلات و ...استفاده کنيد. بعد ازاينکه کيکها ارتفاع مناسبي پيدا کردند، کيک خود را به شکل نيم کره در آوريد. سپس با استفاده از خامه ي سبز کيک خود را صاف کنيد و براي درست کردن چشم ها و دست و پاي قورباغه هم از خامه ي فرم گرفته استفاده کنيد. براي آگاهي بيشترازجزئيات اين تزئين از CDاستفاده کنيد.
منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي، شماره ي 73