جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
اشترودل پنير و گيلاس
-(3 Body) 
اشترودل پنير و گيلاس
Visitor 1017
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي خمير اشترودل:
 

آرد سفيد گندم/125گرم
بيکينگ پودر/يک چهارم قاشق چايخوري
نمک/يک چهارم قاشق چايخوري
تخم مرغ/يک عدد
آب ولرم /4قاشق سوپخوري
روغن مايع/3الي4قاشق سوپخوري
مواد لازم براي داخل اشترودل:
کره يا مارگارين در دماي محيط/40گرم
شکر/40گرم
تخم مرغ / يک عدد
آب ليمو ترش / 2قاشق چايخوري
پنير خامه اي/ 250گرم
پودر کاستارد وانيلي / 4قاشق چايخوري
پنير موتزارلاي رنده شده/ 100گرم
خامه ي غليظ صبحانه/4قاشق چايخوري
کمپوت گيلاس قرمز/بدون آب حدود 240گرم

مواد لازم براي روي خمير:
 

کره / 40گرم
پودرنان سوخاري / 25گرم
مواد لازم براي تزيين:
پودر شکر/ به مقدار لازم

طرز تهيه خمير:
 

آرد، بيکينگ پودر و نمک را در کاسه اي با هم مخلوط و الک کنيد و مجدداً در کاسه بريزيد. وسط آرد را گود کنيد و بقيه ي مواد را وسط آرد بريزيد و با همزن خوب بزنيد تا خمير لطيف و بدون چسبندگي به دست آيد. سپس در يک قابلمه کمي آب بريزيد و بگذاريد آب در قابلمه بجوشد. آب قابلمه را دور بريزيد و يک کاغذ شيريني کف قابلمه قرار دهيد و خمير را به شکل توپ در آورده و روي کاغذ قرار دهيد و درب قابلمه را ببنديد. 30دقيقه به خمير استراحت دهيد. دراين حين کف سيني فر کاغذ روغني بيندازيد و روي آن را چرب کنيد فر راهم با دماي 180درجه ي سانتيگراد يا 350درجه ي فارنهايت يا درجه ي 4گاز روشن کنيد تا فر گرم شود.
سپس مواد داخل اشترودل را درست کنيد:
1ـ کره را در کاسه اي بريزيد و با همزن بزنيد تا نرم شود. شکر، تخم مرغ، آب ليموترش، پنيرخامه اي ، پودر کاستار، پنير موزارلا و خامه ي غليظ را بيفزايد و هم بزنيد تا مايه ي لطيف و يکدستي بدست آيد.
2ـ کمپوت گيلاس را در صافي بريزيد و هسته ي آن را بگيريد و کنار بگذاريد. اگر گيلاس درشت بود مي توانيد ريز خرد کنيد. خمير را به دو قسمت مساوي تقسيم کنيد. روي دو پارچه آرد بپاشيد و خميرها را در ابعاد 40×30به شکل مستطيل بازکنيد.
3ـ مقداري از 40گرم کره ي آب شده را به خوبي روي هر ورق خمير بماليد.
4ـ خميرها را روي هم قرار داده و پودر نان سوخاري را روي خمير بپاشيد.
5ـ روي يک سوم از خمير را با مايه ي داخل اشترودل پرکنيد و گيلاس ها را روي آن بريزيد دقت کنيد 3سانتي متر از لبه هاي خمير خالي بماند.
6ـ حالا ابتدا لبه هاي خمير را روي مايه بياوريد سپس شروع به رول کردن خمير کنيد.
7ـ به لبه هاي خمير موقع رول کردن کره بزنيد در آخر خمير رول شده را در سيني فرقرار دهيد.
8ـ به مدت45دقيقه در فر بپزيد تا روي خمير طلايي شود. بعد از گذشت 30دقيقه از زمان پخت، مجدداً روي خمير کره ي آب شده بماليد. خميراشترودل را روي دستمال قرار داده و روي توري مشبک بگذاريد تا اشترودل خنک شود. روي آن پودر قند پاشيده و برش بزنيد و سرو کنيد.
منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي، شماره ي 73
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image