مواد لازم:
خمير هزارلا (ميلفوي)/ 368گرم
زرده ي تخم مرغ/2عدد
شکردانه ريز/80گرم
گردوي خوب ريز شده/200گرم
پودر بيسکويت/75گرم
پودر دارچين/نصف قاشق چايخوري
رنده ي پوست ليمو/ نصف قاشق چايخوري
عرق بيدمشک/يک قاشق سوپخوري
کشمش/50گرم
شير/ يک تا 2قاشق سوپخوري
زرده ي تخم مرغ/ يک عدد(براي ماليدن روي خمير)
طرز تهيه :
1ـ زرده ي تخم مرغ و شکر را با همزن بزنيد تا کرم رنگ و کش دار شود.
2ـ گردو را در کاسه اي بريزيد و کره را ذوب کنيد و روي گردو بريزيد، پودر بيسکوئيت، پودر دارچين، رنده ي پوست ليمو و عرق بيدمشک و کشمش را به گردو و کره بيفزاييد و با قاشق هم بزنيد سپس اين مخلوط را به زرده و شکر بيفزاييد و با قاشق مخلوط کنيد. درآخر شير را آرام ارام اضافه کنيد تا مايه صاف و لطيف شود.
3ـ دو سوم از خمير را برداريد و يک مستطيل25×30سانتي متر باز کنيد.
4ـ مايه ي پرکردني را روي يک طرف خمير قرار دهيد. طوري که از دو طرف خمير 3سانتي متر خالي باشد.
5ـ لبه هاي 3سانتي متري را روي مايه ي پرکردني برگردانيد سپس خمير را به آرامي بپيچيد.
6ـ اشترودل را در سيني فر چرب شده قرار دهيد و روي آن زرده ي تخم مرغ بماليد.
7ـ سپس بقيه ي خمير را باز کنيد و نوارهاي باريکي ازخمير ببريد.
8ـ روي اشترودل به صورت ضرب دري قرار دهيد و روي آن نيز زرده بماليد و در فر با حرارت 220درجه ي سانتي گراد يا 450درجه ي فارنهايت يا درجه ي 7گاز به مدت 15دقيقه بپزيد.
منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي، شماره ي 73