جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
اشترودل گردو
-(5 Body) 
اشترودل گردو
Visitor 976
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

خمير هزارلا (ميلفوي)/ 368گرم
زرده ي تخم مرغ/2عدد
شکردانه ريز/80گرم
گردوي خوب ريز شده/200گرم
پودر بيسکويت/75گرم
پودر دارچين/نصف قاشق چايخوري
رنده ي پوست ليمو/ نصف قاشق چايخوري
عرق بيدمشک/يک قاشق سوپخوري
کشمش/50گرم
شير/ يک تا 2قاشق سوپخوري
زرده ي تخم مرغ/ يک عدد(براي ماليدن روي خمير)

طرز تهيه :
 

1ـ زرده ي تخم مرغ و شکر را با همزن بزنيد تا کرم رنگ و کش دار شود.
2ـ گردو را در کاسه اي بريزيد و کره را ذوب کنيد و روي گردو بريزيد، پودر بيسکوئيت، پودر دارچين، رنده ي پوست ليمو و عرق بيدمشک و کشمش را به گردو و کره بيفزاييد و با قاشق هم بزنيد سپس اين مخلوط را به زرده و شکر بيفزاييد و با قاشق مخلوط کنيد. درآخر شير را آرام ارام اضافه کنيد تا مايه صاف و لطيف شود.
3ـ دو سوم از خمير را برداريد و يک مستطيل25×30سانتي متر باز کنيد.
4ـ مايه ي پرکردني را روي يک طرف خمير قرار دهيد. طوري که از دو طرف خمير 3سانتي متر خالي باشد.
5ـ لبه هاي 3سانتي متري را روي مايه ي پرکردني برگردانيد سپس خمير را به آرامي بپيچيد.
6ـ اشترودل را در سيني فر چرب شده قرار دهيد و روي آن زرده ي تخم مرغ بماليد.
7ـ سپس بقيه ي خمير را باز کنيد و نوارهاي باريکي ازخمير ببريد.
8ـ روي اشترودل به صورت ضرب دري قرار دهيد و روي آن نيز زرده بماليد و در فر با حرارت 220درجه ي سانتي گراد يا 450درجه ي فارنهايت يا درجه ي 7گاز به مدت 15دقيقه بپزيد.
منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي، شماره ي 73
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image