مواد لازم براي 56برش:
شکر/يک پيمانه
روغن مايع/يک دوم پيمانه
وانيل/ يک چهارم قاشق مرباخوري
تخم مرغ/ يک عدد
آرد/يک و يک دوم پيمانه
جوش شيرين/ يک چهارم قاشق مرباخوري
نمک/يک چهارم قاشق مرباخوري
اسمارتيزهاي (دراژه هاي)رنگارنگ/ سه چهارم پيمانه
طرز تهيه :
فر را با دماي 190درجه ي سانتي گراد(375درجه ي فارنهايت)گرم کنيد. در کاسه ي بزرگي شکر، روغن، وانيل و تخم مرغ را با قاشق هم بزنيد تا مخلوط صاف و يک دستي تهيه شود. آرد، جوش شيرين و نمک الک شده را افزوده و مواد را با هم مخلوط کنيد و بعد، يک چهارم پيمانه از اسمارتيزهاي رنگارنگ را نيز با خمير مخلوط نماييد.
خمير را به چهار قسمت مساوي تقسيم کرده و هر قسمت را به صورت يک رول به طول 25سانتي متر درآوريد. رول ها را با رعايت فاصله از يک ديگر، داخل 2عدد سيني فر چرب نشده قرار دهيد و هر رول خمير را به صورت جداگانه و با دست، طوري پهن کنيد که ضخامت خميرتقريباً به يک سانتي متر برسد. از باقيمانده اسمارتيزها بر روي سطح خميرها بپاشيد و کمي آن ها را با دست فشار دهيد تا به خميرها بچسبند. سيني ها را به مدت 6تا8دقيقه و يا تا زماني که شيريني ها طلايي رنگ شوند، در فر قرار دهيد، سپس آن ها را از فر خارج کرده و بگذاريد 2دقيقه در سيني بمانند، بعد با يک تيز شيريني ها را به صورت اريب و به پهناي 2/5سانتي متر برش بزنيد و آن ها را بر روي توري سيمي بچينيد تا خنک شوند.
نکته :
1ـ اين دستور360گرم کربوهيدرات،35گرم پروتئين،140گرم چربي و 2840کيلوکالري انرژي دارد.
2ـ با اين مقدار مواد، حدوداً 56عدد شيريني تهيه مي شود.
منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي، شماره ي 73