هوا که رو به گرمي مي رود انواع و اقسام نوشيدني ها مي چسبد. چه برسد به آنکه نوشيدني خانگي و دستپخت خودتان باشد که از سلامت آن هم مطمئن تر هستيد و از همه مهم تر اينکه مواد تشکيل دهنده آن از توت فرنگي - اين ميوه خوشمزه و خوش طعم بهاري- هم استفاده شود.
مواد لازم
شير؛ يک پيمانه
توت فرنگي؛ 100گرم
بستني توت فرنگي؛ چهار اسکوپ
شکر؛ به ميزان لازم
سس توت فرنگي؛ به ميزان لازم (در صورت دلخواه)
طرز تهيه:
1- ابتدا چوب توت فرنگي ها را جدا کرده و بعد از شستن داخل سبد بريزيد تا آب اضافي آنها خارج شود. اگر توت فرنگي ها درشت بودند آنها را خرد کنيد. سپس بستني را از فريزر خارج کرده و اجازه دهيد کمي در دماي اتاق قرار گيرد تا با قاشق هاي مخصوص به راحتي برداشته شود.
2- توت فرنگي هاي خرد شده را داخل مخلوط کن بريزيد تا پوره شوند. سپس شير و بستني خرد شده و توت فرنگي ها را داخل دستگاه بريزيد و آنها را با يکديگر مخلوط کنيد.
نکته1: بعد از مخلوط شدن مواد آن را بچشيد اگر ترش بود شکر بيفزاييد.
بعد از آنکه مواد با يکديگر مخلوط شدند آن را داخل ليوان بريزيد و سس توت فرنگي را به آن افزوده و سرو کنيد.
نکته2: شما مي توانيد براي تزئين از خامه فرم گرفته يا پودر پسته هم استفاده کنيد.
نکته3: سس توت فرنگي به صورت آماده در سوپر مارکت ها عرضه مي شود. اگر اهل خوردن اين جور نوشيدني ها هستيد، آن را بخريد ولي اگر مي خواهيد گاهي از اين نوع نوشيدني ها استفاده کنيد، با توجه به اينکه حجم اين سس ها زياد است و به صرفه نيست خامه و پودر مغز را جايگزين آن کنيد.
منبع:نشريه همشهري شماره 7 /ج