جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سالادي از جنس بهار
-(1 Body) 
سالادي از جنس بهار
Visitor 953
Category: دنياي فن آوري

مريم رشدي:

اون قديم نديم ها البته منظورم خيلي هم قديم ها نيست؛ همين 30-20 سال پيش زمان بچگي ما وقتي هوس خوردن توت فرنگي مي کرديم، چاره اي نداشتيم به جز اينکه تا بهار صبر کنيم و منتظر بمانيم تا توت فرنگي - آن هم توت فرنگي سنندجي- به بازار بيايد. تازه بعد از اين همه تحمل، توت فرنگي هاي درشت که معمولاً هم بخش زيادي از آنها لهيده بودند نصيب ما مي شد و با توت فرنگي هاي ريز و سفت تر هم مادرمان مربا درست مي کرد. حالا همه چيز عوض شده؛ اين روزها تقريباً تمام مدت سال مي شود توت فرنگي پيدا کرد ولي مزه اين توت فرنگي کجا و آن توت فرنگي کجا. بيشتر توت فرنگي هاي پرورشي موجود در بازار شکل و ظاهر زيبايي دارند ولي از طعم خاص توت فرنگي هاي قديمي خبري نيست. در ضمن اين روزها ديگر توت فرنگي تنها به عنوان ميوه در ظرف ميوه يا براي پخت مربا کاربرد ندارد؛ کافي است اهل انواع و اقسام سالادهاي سالم و رژيمي باشيد مي توانيد به ترکيب مواد مختلف داخل سالاد، توت فرنگي را هم اضافه کنيد. نکته جالب توجه ديگر در اين سالاد استفاده از اسفناج است که احتمالاً شما پيش از اين آن را تنها به صورت پخته مي خورديد ولي اين بار خوردن آن را خام هم تجربه کنيد.‏
روش تهيه:‏
‏1- ابتدا اسفناج و کاهو را پاک کرده و بعد از شستن و ضدعفوني کردن داخل سبدي بريزيد تا آب اضافي آنها خارج شود. سپس آنها را به صورت درشت خرد کنيد. البته اگر برگ هاي اسفناج ريز باشند مي توانيد آنها را بعد از شست و شو و ضدعفوني کردن به صورت درسته داخل سالاد بريزيد.‏
‏2- مغز گردوها را هم با دستگاه آسياب خرد کنيد و کناري بگذاريد. حالا نوبت توت فرنگي ها مي رسد. ابتدا چوب و برگ توت فرنگي ها را بگيريد و در سبدي بريزيد و زير شير آب روان به آرامي بشوييد تا هيچ گونه آلودگي اي در سطح پوست آن باقي نماند. فقط مراقب باشيد موقع شستن توت فرنگي ها آنها را له نکنيد. پس از آن هر کدام از توت فرنگي ها را با چاقوي تيزي به صورت طولي به دو يا سه قسمت ببريد. بهتر است اين کار را روي تخته آشپزخانه انجام دهيد تا توت فرنگي ها له نشوند.‏
‏3- فلفل را هم بعد از شستن به صورت ريز خرد کنيد و کناري بگذاريد. بعد از آنکه همه مواد آماده شد، يک کاسه بزرگ مناسب آماده کرده و مواد را داخل کاسه بريزيد. سپس گردوي آسياب شده را و کنجد با هم مخلوط کرده و به مواد بيفزاييد.‏
‏4- براي درست کردن سس هم سرکه، روغن زيتون و شکر را با هم مخلوط کرده و روي مواد سالاد بريزيد و با دو قاشق بزرگ طوري هم بزنيد که مواد به سس آغشته شوند. حالا مدت يک ربع سالاد را در يخچال قرار دهيد تا سس به خورد سالاد برود.‏
 

سالادي از جنس بهار

نکته: سس را بيش از يک ربع قبل از سرو سالاد روي آن نريزيد زيرا سرکه باعث نرم شدن و پلاسيده شدن برگ هاي اسفناج و کاهو و همچنين توت فرنگي مي شود.‏
مواد لازم براي تهيه سس:‏
‏ سرکه انگور يا سرکه خرما؛ يک چهارم پيمانه‏
روغن زيتون و شکر؛ هر کدام يک دوم پيمانه ‏
مغز گردو؛ يک دوم پيمانه
کنجد؛ دو قاشق سوپ خوري
منبع:نشريه همشهري شماره 7
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image