جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
نان کرمدار
-(6 Body) 
نان کرمدار
Visitor 1253
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي خمير:
 

شکر/ 40گرم
آب/ يک پيمانه سرخالي
خميرمايه خشک فوري/يک قاشق غذاخوري
تخم مرغ/يک عدد
نمک/ يک قاشق مرباخوري
روغن مايع/ 40گرم
آرد حدود/ 400گرم

مواد لازم براي کرم وانيلي:
 

زرده تخم مرغ/ 4عدد
شکر/100گرم
آرد /40گرم
شير/دو ليوان، سرخالي
وانيل/ نوک قاشق مرباخوري
کره/30گرم
مواد لازم براي رويه نان:
زرده تخم مرغ/ يک عدد
شربت بار/نصف پيمانه
پودر پسته يا نارگيل/مقداري براي تزئين
1ـ ابتدا يک قاشق مرباخوري از شکر را در آب ولرم حل کرده و خميرمايه را روي سطح آن بپاشيد. خميرمايه را کنار بگذاريد تا عمل بيايد.
2ـ بقيه مواد خمير، به جز آرد را با هم مخلوط کرده و با قاشق هم بزنيد.
3ـ خمير مايه عمل آمده را به مواد افزوده و آرد را به تدريج اضافه کنيد تا خميرجمع شود، سپس روي سطح آرد پاشي شده ورز دهيد تا يکدست شده و به دست نچسبد.
4ـ خمير نبايد خشک و سفت باشد. خمير را در کاسه مناسبي که چرب کرده ايد قرار داده و يک دوربگردانيد تا همه جاي خمير به روغن آغشته شود. روي خمير را با دستمال نخي تميزي پوشانده و استراحت دهيد تا حجم آن دوبرابر شود(يک تا يک و نيم ساعت).
دراين فاصله کرم وانيلي را به ترتيب زير آماده کنيد:
5ـ زرده هاي تخم مرغ را با نصف شکر هم بزنيد تا سفيد و کرم مانند شود. آرد را نيز به آن اضافه کرده و مخلوط کنيد.
6ـ شير را با بقيه شکر روي حرارت بگذاريد تا شکر حل شده و شير داغ شود، ولي نجوشد.
7ـ شير داغ را از روي حرارت برداشته و به تدريج به مخلوط زرده هاي تخم مرغ اضافه کنيد.
8ـ اين مخلوط را دوباره داخل شير جوش برگردانده و روي حرارت خيلي ملايم در حال هم زدن بپزيد تا کرم غليظ شده و خامي آرد برطرف شود.
9ـ کرم را از روي حرارت برداشته و کره و وانيل آن را اضافه و مخلوط کنيد. روي کرم را با سلفون بپوشانيد تا خنک شود ولي رويه نبندد. اگر روي کرم را نمي پوشانيد بايد هرازگاهي آن را هم بزنيد تا رويه نبندد.
10ـ بعد از آماده شدن خمير، پف آن را با مشت خود خوابانده و گلوله هاي کوچکي از آن برداشته و روي سطح آرد پاشي شده به شکل گرد باز کنيد. در صورت نياز از کاتر گرد استفاده کنيد.
11ـ يک قاشق غذاخوري پر، از کرم وانيلي را داخل خمير گذاشته و لبه هاي خمير را مرطوب کنيد. خميررا تا کرده و لبه هاي آن را با فشارانگشت به هم بچسبانيد . به کمک چاقو يا قيچي روي لبه هاي خميرچند شيار متقارن ايجاد کرده و به مدت بيست دقيقه ديگر استراحت دهيد. فر را با دماي 180درجه سانتي گراد روشن کنيد.
12ـ بعد از اتمام استراحت دوم، روي خمير را با زرده تخم مرغ رومال کرده و به مدت بيست دقيقه درطبقه وسط فر داغ شده بپزيد تا روي نان ها طلايي شود. بعد از خارج کردن از فر درحالي که نان ها هنوز داغ است، روي آن با قلم مو شربت ماليده و با پودر پسته يا نارگيل تزئين کنيد.

نکته :
 

1ـ اين دستور450گرم کربوهيدرات،80گرم پروتئين، 90گرم چربي و 2930کيلوکالري انرژي دارد.
2ـ اين نان در واقع نوعي پيراشکي وانيلي است که داخل فرطبخ مي شود.
3ـ براي رويه نان مي توانيد به جاي شربت بار از شربت مرباهاي بدون رنگ و اسانس مثل مرباي بالنگ استفاده کنيد.
4ـ اگر بخواهيد شربت باررا از دستور حذف کنيد بهتراست مقدار شکر خمير را حدود ده تا بيست گرم افزايش دهيد.
5ـ نان ها را قبل از سرد شدن روي هم جمع نکنيد زيرا خميرشده و پف آن ها مي خوابد.
منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي، شماره ي 73
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image