مواد لازم براي 4نفر:
پنير موتزارلا/150گرم
نان چاپاتا يا نان تست/ 2عدد نصف کرده
سير/ يک حبه
گل کلم/ 400گرم، گل گل شده
تخم مرغ/ 2عدد زده شده
سس خردل شيرين/ يک قاشق غذاخوري
ماءالشعير يا آب/ 2قاشق غذاخوري
خامه/4قاشق غذاخوري
طرز تهيه :
نان ها را در تابه تست کنيد. سير را نصف کرده و روي نان ها بماليد.
گل کلم ها را در يک قابلمه آب جوش، حاوي 2قاشق غذاخوري نمک، 5دقيقه بجوشانيد تا نرم شود. پنير موتزارلاي رنده شده داليا، تخم مرغ، خردل، ماء الشعيرو خامه را با هم مخلوط کرده، نمک و فلفل را اندازه کنيد. نان ها را در سيني فرچيده و روي آن ها را با گل کلم بپوشانيد، سپس مايه پنير و تخم مرغ را روي آن بدهيد.
تست ها را در فر گريل کنيد تا روي آن برشته و طلايي شود.
منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي، شماره ي 73