جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ايده هايي براي سرو پيتزا
-(7 Body) 
ايده هايي براي سرو پيتزا
Visitor 1003
Category: دنياي فن آوري
در بعضي از کشورهاي عربي پيتزا را به شرح ذيل تهيه مي کنند:
در صورت تمايل مي توانيد نيمه ي ديگر خمير را روي سطح کمي آرد پاشيده شده ناز ک و به شکل مستطيل بازکنيد و ابتدا وسط سطح خميررا با سس قرمز پوشش داده و مواد دلخواه را از قبيل مواد فوق و يا گوشت و سبزيجات و يا فقط سبزيجات و يا پروتئين دريايي و يا هرموادي را که دوست داريد روي سس پخش کرده و بعد مقداري از پنير موتزارلاي رنده شده را روي مواد بپاشيد و بعد ابتدا طول خمير را که خاليست از دو طرف روي مواد بياوريد و سپس دو طرف خمير را که خاليست (از عرض)روي مواد مياني بياوريد، به طوري که مانند بقچه پيچيده شود ولي شکل مستطيل را داشته باشد و ضمناً کاملاً مواد لاي خمير قرار بگيرد. سپس پيتزا را در سيني چرب شده قرار داده و سيني را داخل فر گرم شده بگذاريد و پس از نيمه پزشدن از فرخارج نموده و مجدداً کمي سس قرمز را روي سطح پيتزا بکشيد و مقداري فلفل دلمه اي الوان نگيني خرد شده را که قبلاً کمي تفت داده شده است(درحد براق شدن) را با مقداري از گوجه فرنگي نگيني خرد شده مخلوط کرده و اين مخلوط را روي سس بريزيد و مجدداً کمي پنير موتزارلاي رنده شده را هم روي آن بپاشيد و پيتزا را براي باردوم داخل فرقرار دهيد تا سطح روي آن کاملاً طلايي روشن شود.

منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي، شماره ي 73
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image