در بعضي از کشورهاي عربي پيتزا را به شرح ذيل تهيه مي کنند:
در صورت تمايل مي توانيد نيمه ي ديگر خمير را روي سطح کمي آرد پاشيده شده ناز ک و به شکل مستطيل بازکنيد و ابتدا وسط سطح خميررا با سس قرمز پوشش داده و مواد دلخواه را از قبيل مواد فوق و يا گوشت و سبزيجات و يا فقط سبزيجات و يا پروتئين دريايي و يا هرموادي را که دوست داريد روي سس پخش کرده و بعد مقداري از پنير موتزارلاي رنده شده را روي مواد بپاشيد و بعد ابتدا طول خمير را که خاليست از دو طرف روي مواد بياوريد و سپس دو طرف خمير را که خاليست (از عرض)روي مواد مياني بياوريد، به طوري که مانند بقچه پيچيده شود ولي شکل مستطيل را داشته باشد و ضمناً کاملاً مواد لاي خمير قرار بگيرد. سپس پيتزا را در سيني چرب شده قرار داده و سيني را داخل فر گرم شده بگذاريد و پس از نيمه پزشدن از فرخارج نموده و مجدداً کمي سس قرمز را روي سطح پيتزا بکشيد و مقداري فلفل دلمه اي الوان نگيني خرد شده را که قبلاً کمي تفت داده شده است(درحد براق شدن) را با مقداري از گوجه فرنگي نگيني خرد شده مخلوط کرده و اين مخلوط را روي سس بريزيد و مجدداً کمي پنير موتزارلاي رنده شده را هم روي آن بپاشيد و پيتزا را براي باردوم داخل فرقرار دهيد تا سطح روي آن کاملاً طلايي روشن شود.
منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي، شماره ي 73