جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
شيريني با طعم توت فرنگي
-(6 Body) 
شيريني با طعم توت فرنگي
Visitor 953
Category: دنياي فن آوري
توت فرنگي از آن جمله ميوه هايي است که با استفاده از آن انواع و اقسام شيريني يا دسر، بستني، نوشيدني و امثال آنها مي شود تهيه کرد. دسر خوشمزه يا به قول اون ور آبي ها اسلايس از همين شيريني هاي خوشمزه است که در لابه لاي آن برش هاي توت فرنگي جاسازي شده است.‏
مواد لازم براي خمير شيريني
آرد؛ 400 گرم
بکينگ پودر؛ 2 قاشق سوپ خوري
کره؛ 150 گرم
عسل؛ يک قاشق سوپ خوري ‏
تخم مرغ؛ يک عدد
شير؛ يک سوم پيمانه
شير؛ دو قاشق چاي خوري (براي مرطوب کردن خمير)‏
شکر؛ يک قاشق سوپ خوري (براي پاشيدن روي خمير)‏
مواد مياني شيريني
توت فرنگي؛ 250 گرم
پوست ليمو رنده شده؛ 2 قاشق سوپ خوري

شيريني با طعم توت فرنگي

آبليمو؛ 2 قاشق سوپ خوري
شکر؛ 100 گرم
طرز تهيه:‏
‏1- دو قالب 30×20 را آماده کرده و کف و ديواره هاي آن را خوب چرب کنيد. سپس کف آنها را کاغذ روغني بيندازيد؛ به صورتي که 5 سانتي متر از لبه بيرون باشد.‏
‏2- آرد را در ظرف گودي بريزيد. کره را با نوک انگشتان همراه با آرد ورز دهيد تا فرم خرده نان بگيرد. حالا عسل و شير و بکينگ پودر را اضافه کرده و ورز دهيد. بعد تخم مرغ را بيفزاييد و به ورز دادن آن قدر ادامه دهيد تا به صورت خمير نرمي درآيد.‏
‏3- خمير حاصل را در کيسه نايلوني (فريزر) ريخته و به مدت 30 دقيقه داخل يخچال قرار دهيد. بعد از اين مدت خمير را از يخچال خارج کرده و آن را به دو قسمت تقسيم کرده و هر کدام را روي يک قالب باز کنيد.‏
‏4- روي هر کدام از خميرهاي باز شده در قالب را با شير مرطوب کنيد. سپس شکر را روي آنها بپاشيد و قالب ها را در فر قرار دهيد. توجه داشته باشيد درجه حرارت فر را روي 180 درجه سانتي گراد تنظيم کنيد. بعد از 20 دقيقه قالب ها را از فر خارج کرده و اجازه دهيد تا کمي سرد شوند.‏
روش پخت:‏
مواد لازم را داخل دستگاه غذاساز ريخته و با هم مخلوط کنيد. حالا خميرها را از قالب ها بيرون آورده و روي يک سيني قرار دهيد. سپس مواد مياني را روي يکي از نان ها با پالت يا پشت قاشق خوب بماليد و بعد نان بعدي را روي آن بگذاريد و با دست فشار دهيد. پس از آن، شيريني دو لايه را با چاقوي تيز به اندازه دلخواه بريده و در ظرف قرار دهيد و سرو کنيد.‏
نکته: در صورت نداشتن توت فرنگي از مرباي آن هم مي توانيد استفاده کنيد؛ به شرط اينکه مربا را از صافي عبور داده باشيد تا شيره اضافي آن از صافي خارج شود. در اين صورت بايد شکر را حذف کنيد.‏
منبع:نشريه همشهري شماره 7
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image