جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
آزمون تميزي آشپزخانه
-(10 Body) 
آزمون تميزي آشپزخانه
Visitor 957
Category: دنياي فن آوري
در منزل ، آشپزخانه يکي از مکان هايي است که ما روزانه وقت زيادي را در آن سپري مي نماييم ؛ زماني براي تميز و پاکيزه کردن و زماني هم براي پخت و پز . با اين همه شايد هيچ گاه ارزيابي دقيقي از ميزان تلاش هاي خود به ويژه در رابطه با ايمني مواد غذايي ( که ارتباط مستقيمي با سلامت اعضاء خانواده دارد ) نداشته ايم . به طور کلي ايمني غذا در منزل حول سه محور اصلي نگهدارنده ، آماده سازي و پختن غذا ارزيابي مي گردد که عملکرد ما در رابطه با هر کدام از اين سه محور بايد مد نظر قرار گيرد . بر اين اساس در زير سؤالاتي مطرح شده که مي تواند به شما يادآوري کند نکات مربوط به ايمني غذا را تا چه حد به طور علمي و عملي رعايت مي کنيد و ميزان خطرپذيري اعضاء خانواده در رابطه با بيماري هاي ناشي از مصرف مواد غذايي آلوده چقدر است .

سؤالات :
 

1- دماي يخچال شما بر روي چه درجه اي است ؟
الف- 50 درجه فارنهايت يا 10 درجه سانتيگراد .
ب- 41 درجه فارنهايت يا 5 درجه سانتيگراد .
ج - نمي دانم ،زيرا هرگز به آن توجه نکرده ام .
2- آخرين بار که باقميانده غذاي پخته شده داشتيد و يا باقيمانده مواد غذايي پخته شده حاوي گوشت قرمز ، مرغ يا ماهي بود ، با آن چه کرديد ؟
الف- ابتدا آن را در دماي اتاق سرد نمودم و سپس به يخچال منتقل کردم .
ب- بعد از اينکه غذا خورديم ، آن را فوراً در يخچال قرار دادم . ج- آن را براي يک شب و يا مدت طولاني در دماي اتاق قرار دادم .
3- آخرين بار ، چه زماني لوله هاي رابط ( اتصالات ) ، مجرا و لوله فاضلاب سينک آشپزخانه منزل را ضدعفوني نموديد ؟
الف - شب گذشته .
ب- چند هفته قبل .
ج- به خاطر نمي آورم .
4- اگر در منزل از يک صفحه ( تخته ) برش براي بريدن گوشت ، مرغ و ماهي خام و نيز ساير مواد غذايي استفاده مي کنيد ، پس از استفاده ، چگونه آن را تميز مي کنيد ؟
الف - از آن به همان صورت ، براي ساير مواد غذايي استفاده مي کنم .
ب- با يک دستمال پارچه اي نمدار ، سطح صفحه ( تخته ) برش را پاکيزه مي کنم .
ج- آن را با آب گرم و صابون مي شويم .
د- با آب گرم و صابون تخته ( صفحه ) برش را شستشو مي دهم و با يک محلول سفيد کننده کلرين آن را ضد عفوني مي کنم .
5- آخرين بار که همبرگر داشتيد ، چگونه آن را تهيه کرديد ؟
الف - به صورت نيم پز پخته شده بود ( پخت همبرگر در دماي 140 درجه فارنهايت يا 60 درجه سانتي گراد ) .
ب- در حد متوسط پخته شده بود ( پخت همبرگر در دماي 170 درجه فارنهايت يا 71 درجه سانتيگراد ) .
ج- به طور کامل پخته شده بود ( پخت همبرگر در دماي 170 درجه فارنهايت يا 76 درجه سانتگراد ) .
6- آخرين بار که براي درست کردن شيريني ، خمير تهيه کرده بوديد ، خمير چگونه بود ؟
الف - از تخم مرغ خام تهيه شده بود و من مقداري از آن را تست کردم .
ب- با تخم مرغ خام و سرد شده تهيه شده بود و سپس من مقداري از آن را تست کردم .
ج- از فروشگاه خريداري شده بود و من مقداري از آن را تست کردم .
د- پخته شده بود و سپس من مقداري از آن را تست کردم .
7- پيشخوان و سطوحي از آشپزخانه را که در ارتباط با مواد غذايي است ، چگونه تميز مي کنيد ؟
الف - با آب .
ب- با آب گرم و صابون .
ج- با آب گرم و صابون و سپس مواد سفيد کننده .
د- با آب گرم و صابون و سپس مواد ضدعفوني کننده تجاري .
8- براي شستن بشقاب ها وساير ظروف درمنزل ، چه مي کنيد ؟
ظرف ها را با دست يا ماشين ظرفشويي مي شويم و خشک مي کنم .
ب-ظروف ها را چند ساعت در سينک مي گذارم تا خيس بخورد وسپس با صابون در همان اب ميشويم.
9- آخرين بار که به گوشت خام ، مرغ يا ماهي دست زديد ، دست هاي تان را چگونه تميز کرديد ؟
الف - با يک حوله تميز کردم .
ب- با آب لوله (سرد ، گرم و يا ولرم ) شسته و آبکشي نمودم .
ج- با صابون و آب ولرم شسته و آبکشي نمودم .
10- عمل ديفراست گوشت ، مرغ و ماهي منجمد را چگونه در منزل انجام مي دهيد ؟
الف - آنها را در پيشخوان آشپزخانه قرار مي دهم .
ب -آنها را در يخچال مي گذارم . ج- براي اين کار از مايکروويو استفاده مي کنم .
11- براي خريد ماهي تازه چه مي کنيد ؟
الف - فقط ماهي سرد شده يا منجمد شده مي خرم .
ب- آن را فوراً به منزل مي برم و در يخچال قرار مي دهم .
ج- گاهي آن را از يک ماهيگير محلي مي خرم .
12- چه افرادي بايد بيشتر دقت کنند که ماهي خام نخورند ؟
الف - بيماران ديابتي .
ب- افراد مبتلا به عفونت HIV(ايدز) .
ج- افراد مبتلا به سرطان .
د- بيماران کبدي .

پاسخ ها
 

1- يخچال ها بايد بر روي دماي 40 درجه فارنهايت و يا 5 درجه سانتي گراد يا کمتر تنظيم شوند . اگر شما جواب ( ب) را انتخاب کرده ايد ، به خودتان 2 امتياز بدهيد .
بعضي از مردم به اهميت حفظ دماي مناسب يخچال آگاهند . در برخي ديگر از خانواده ها دماي يخچال روي 50 درجه سانتيگراد قرار دارد . به همين دليل قرار دادن يک دماسنج در يخچال و يا فريزر در هر زماني مورد نياز است . در صورت نياز ، پيچ کنترل دماي يخچال را تنظيم نماييد .
دماي 5 درجه سانتي گراد يا کمتر در يخچال مهم است ، زيرا سبب کند شدن رشد اکثر باکتري ها مي شود . در غير اين صورت به دليل تکثير و رشد باکتري ها ، با مصرف اينگونه مواد غذايي احتمالاً بيمار خواهيد شد .
حفظ دماي 0 درجه فارنهايت و يا -18 درجه سانتيگراد در فريزر سبب توقف رشد باکتري ها مي شود ، اگرچه اين دما باعث کشته شدن تمام باکتري هاي موجود نمي شود .
2- جواب (ب) ، بهترين جواب است و اگر آن را انتخاب کرده ايد ، به خودتان 2 امتياز بدهيد .
غذاهاي گرم را بايد بعد از 2 ساعت بعد از زمان پختن که طي اين 2 ساعت خنک نيز مي شوند ، در يخچال سرد کرد . ابتدا غذا را به مقادير کوچک تقسيم کنيد . سپس آنها را در ظروف کم عمق قرار دهيد تا به سرعت سرد شوند . يادتان باشد يخچال و فريزر را بيش از حد پر نکنيد ، زيرا هواي سرد بايد در يخچال جريان داشته باشد تا ايمني مواد غذايي حفظ شود ، البته چنانچه غذايي بيش از 2 ساعت در دماي اتاق قرار گرفت آن را نگهداري نکنيد و دور بريزيد . حتي آن را تست هم نکنيد ، زيرا مصرف مقدار کم غذاي آلوده نيز مي تواند باعث بيماري شود . ضمناً باقيمانده غذايي را که در يخچال قرار داده ايد ، بايد در طي زمان معيني مصرف نماييد . چنانچه در مورد مدت زمان نگهداري شک داشتيد ، آن را دور بريزيد .
3- اگر جواب (الف ) را انتخاب نموده ايد و به آن عمل مي کنيد ، به خودتان 2 امتياز بدهيد . چنانچه جواب (ب) را انتخاب کرده ايد ، به خودتان 1 امتياز بدهيد . معمولاً لوله هاي رابط (اتصالات ) ، مجرا و لوله هاي فاضلاب سينک آشپزخانه کمتر مورد توجه قرار مي گيرند ، البته آنها بايد به طور دوره اي و به صورت تميز و بهداشتي پاکيزه شوند . اين عمل مي تواند به وسيله يک قاشق چايخوري (5ميلي ليتر) محلول سفيد کننده کلرين در 1 ليتر آب انجام شود . همچنين مي توان از يک محلول تجاري تميز کننده آشپزخانه که شامل دستورالعمل مصرف است ، نيز استفاده نمود . ذرات مواد غذايي باعث گرفتگي مجرا و لوله هاي فاضلاب سينک مي شوند که در اين صورت در حضور رطوبت ، محيط مناسبي براي رشد باکتري ها ايجاد خواهد شد .
4- در صورت انتخاب جواب (د) به خودتان 2 امتياز بدهيد . ايمن ترين عمل شستشو به وسيله صابون و آب گرم و سپس ضدعفوني کردن به وسيله يک محلول سفيد کننده رقيق مي باشد . اگر شما جواب (الف) را انتخاب کرده ايد ، يک قاعده مهم ايمني مواد غذايي را نقض نموده ايد . هرگز اجازه ندهيد گوشت قرمز ، مرغ و ماهي خام در تماس با ساير مواد غذايي قرار گيرند . انتخاب جواب (ب) نيز نادرست مي باشد . هرگز شستشوي نامناسب مانند استفاده از يک پارچه مرطوب نمي تواند سبب برطرف کردن باکتري ها شود . جواب (ج) يعني شستشوي تنها با آب گرم و صابون نيز نمي تواند کافي باشد .
براي جلوگيري از انتقال آلودگي از يک تخته برش به ساير مواد غذايي ، FDA توصيه هاي زير را اعلام مي نمايد :
- از يک تخته برش صاف ساخته شده از چوب درخت افراي سخت و يا يک تخته برش پلاستيکي صاف فاقد منفذ که بتواند به آساني پاکيزه و تميز شود ، استفاده نماييد ، البته بايد فاقد ترک خوردگي ، شکاف و درز باشد .
- تخته برش را با آب گرم ، صابون و يک برس تميز کننده که باعث برطرف کردن ذرات مواد غذايي مي شود ، بشوييد .ضدعفوني تخته برش را مي توان با قرار دادن آن در يک ماشين ظرفشويي و يا آبکشي در يک محلول 1 قاشق چايخوري از سفيد کننده کلرين در 1 ليتر آب انجام داد .
- بعد از استفاده از تخته برش براي گوشت ، مرغ و ماهي خام و قبل از استفاده از آن براي مواد غذايي آماده مصرف ، بايد تخته برش را ضدعفوني نماييد .
همچنين مي توان از 2 تخته برش استفاده کرد ، يکي براي مواد غذايي قابل پخت مانند گوشت قرمز ، مرغ و ماهي خام وديگري فقط براي مواد غذايي آماده خوردن مانند نان ، ميوه تازه و گوشت هاي پخته شده .
5- در صورتي که جواب ( ب) يا (ج) را انتخاب نموده ايد ، به خودتان 2 امتياز بدهيد . گوشت چرخکرده گاو بايد تا زماني پخته شود که دماي قسمت دروني آن به 160 درجه فارنهايت برسد ، لذا براي اين کار بايد از يک ترمومتر حساس استفاده نماييد ؛ زيرا ممکن اس سطح بعضي از گوشت هاي چرخکرده در فرايند پخت ،قهوه اي شود ، اما دماي بخش دروني آنها به دماي ايمن نرسد ، از طرف ديگر ، برخي گوشت هاي چرخکرده که فوراَ در دماي حدود 160 درجه فارنهايت ( و يا حدود 70 درجه سانتيگراد ) پخته مي شوند ، شايد رنگ صورتي خود را حفظ کنند ، بنابراين رنگ گوشت نمي تواند معياري براي ايمن بودن مصرف باشد . چنانچه گوشت چرخکرده پخته شده خود را از بيرون تهيه مي نماييد ، توجه کنيد گوشت به طور کامل پخته شده باشد . دماي ايمن براي ساير مواد غذايي عبارت است از :
- گوشت کبابي گوساله ، گوسفند و گاو ، همچنين استيک و قيمه قيمه آنها بايد در دماي 145 درجه فارنهايت (63 درجه سانتيگراد )پخته شود و اگر دماي 160 درجه فارنهايت (70 درجه سانتيگراد ) پخته شود ، مناسب مي باشد .
- گوشت چرخکرده گوساله ، گاو و گوسفند در دماي 160 درجه فارنهايت (70 درجه سانتيگراد )
- مرغ در دماي 165 درجه فارنهايت (74 درجه سانتيگراد )
- ماهي در دماي 145 درجه فارنهايت ( 74 درجه سانتيگراد )
6- اگر جواب (د) يعني خوردن محصولات پخته شده را انتخاب کرده ايد ، به خودتان 2 امتياز بدهيد . پختن تخم مرغ يا محصولات غذايي حاوي تخم مرغ در دماي 160 درجه فارنهايت ، باکتري ها را خواهد کشت . اگر شما جواب (الف ) يا (ب) را انتخاب نموده ايد ، خود را در مقابل يک ريسک خطرناک بيماري قرار داده ايد ، بدين ترتيب که سالمونلا ( که يک باکتري حاضر در پوست تخم مرغ است ) مي تواند از طريق خوردن تخم مرغ خام وارد بدن شود و شما را بيمار کند . ساير مواد غذايي حاوي تخم مرغ از جمله غذاهاي توليد خانگي (مانند بستني ، کيک کره اي ، مايونز و ...) مي توانند داراي سالمونلا باشند . و خطر ابتلا به بيماري ها را افزايش دهند . البته همتاي تجاري مواد غذايي که در بالا نام برده شده ، به دليل اينکه معمولاً با استفاده از تخم مرغ پاستوريزه شده و يا تخم مرغ هايي که در دماي معين حرارت ديده اند ( که سبب کشتن باکتري ها مي شود ) تهيه شده اند ، براي مصرف ايمن هستند . همچنين اين مواد غذايي تجاري ممکن است حاوي يک ماده اسيدي مانند سرکه باشند که باعث کشتن باکتري ها مي شود . البته بهترين زمان براي تست کيک حتي در صورتي که خمير تهيه شده براي کيک ، حاوي تخم مرغ پاستوريزه باشد ، زماني است که عمل پخت بر روي خمير انجام شده باشد ، لذا جواب (ج) نادرست است ، زيرا تست خمير تجاري نپخته نمي تواند يک امتياز هم نصيب شما نمايد .
برخي از راهنمايي هاي ديگر در مورد اطمينان از ايمن بودن تخم مرغ عبارتند از :
- فقط تخم مرغ هايي را که در يخچال مغازه قرار دارند خريداري نماييد و خودتان نيز آنها را تا زمان پخت و مصرف حتماً در يخچال
نگهداري کنيد .
- تخم مرغ ها را به طور کامل بپزيد ، به طوري که سفيده و زرده آنها کاملاً سفت و پخته شوند و از حالت شل بودن خارج شوند . همچنين در صورت مخلوط کردن سفيده و زرده به هنگام پخت بايد به گونه اي عمل شود که حالت مايع بودن آنها آشکار نباشد .
- غذاهايي را که حاوي تخم مرغ هستند در دماي 160 درجه فارنهايت پخت نماييد .
- چنانچه غذاي خانگي حاوي تخم مرغ مانند بستني و يا اگ ناگ درست مي کنيد ، ابتدا مخلوط شير و تخم مرغ را تا دماي 160 درجه فارنهايت به صورت ملايم حرارت دهيد . سپس ساير ترکيبات را اضافه نماييد .
7- چنانچه جواب (ج) يا (د) را انتخاب نموده ايد ، 2 امتياز دريافت مي کنيد و اگر جواب (ب) را انتخاب کرده ايد 1 امتياز براي خودتان در نظر بگيريد . سفيد کننده هاي تجاري مانند وايتکس بهترين مواد بهداشتي براي آشپزخانه هستند ، به شرط آنکه براساس دستور العمل رقيق شده باشند . اين مواد در پاک کردن آشپزخانه از باکتري ها بسيار مؤثر هستند ،استفاده از آب داغ ( گرم ) و صابون براي تميز کردن ( بهداشتي نمودن ) آشپزخانه مؤثر است ، اگر چه نمي تواند تمام باکتري ها را از بين ببرد . استفاده از آب تنها در تميز کردن آشپزخانه ممکن است کثيفي ظاهري را از بين ببرد ، اما در از بين بردن باکتري ها نقش ندارد .
باکتري ها مي توانند در حوله هاي آشپزخانه ( دستگيره ها ) ، اسفنج ها و پارچه هايي که در تميزي آشپزخانه به کار مي روند ، زندگي کنند ، به همين دليل بايد حوله ها و پارچه هاي آشپزخانه را قبل از استفاده مجدد آنها ، شستشو داد و يا از حوله هاي کاغذي ( دستمال کاغذي) براي پاکيزه کردن آشپزخانه استفاده نمود و سپس آنها را دور ريخت . اسفنج ها را بايد هر چند هفته يکبار عوض نمود .
8- جواب (الف) صحيح است . با انتخاب آن ، به خودتان 2 امتياز بدهيد .
باقيمانده غذاها در ظروف کمک مي کند که باکتري ها به غذاي مورد نظر خود براي رشد و تکثير دسترسي پيدا کنند، البته چنانچه بشقاب ها و ظروف را با دست بشوييد ، بهتر از آن است که آنها را طي 2 ساعت شستشو نماييد . همچنين بهتر است ظروف را بعد از شستشو خشک کنيد تا اينکه آنها با داشتن رطوبت نگهداري شوند .
9- جواب (ج) تنها پاسخ درست است ، لذا 2 امتياز براي خودتان در نظر بگيريد . شستن دستها با آب گرم و صابون براي 20 ثانيه قبل و بعد از دست زدن به مواد غذايي به ويژه گوشت خام ، مرغ و ماهي بايد انجام شود . اگر دست شما داراي زخم و يا بريدگي است بايد قبل از دست زدن به مواد غذايي دست خود را با باند و يا دستکش پلاستيکي بپوشانيد . همچنين بايد اغلب دستکش ها را به دقت شستشو دهيد ، زيرا دستکش ها مي توانند محل رشد و تکثير باکتري ها نيز باشند .
10- اگر جواب (ب) يا (ج) را انتخاب نموده ايد ، 2 امتياز براي خودتان در نظر بگيريد . متخصصين ايمني مواد غذايي پيشنهاد مي کنند عمل ديفراست مواد غذايي بايد در يخچال و يا ماکروويو انجام شود . همچنين آنان معتقدند اين عمل را مي توان با قرار دادن ماده غذايي منجمد در يک کيسه پلاستيکي ضد آب و گذاشتن اين کيسه در ظرف آب سرد که آب آن هر 30 دقيقه عوض مي شود ، انجام داد . آب را بايد هر 30 دقيقه يک بار عوض کرد تا اطمينان داشته باشيد ماده غذايي شما سرد مانده است ، زيرا يک فاکتور مهم براي رشد آهسته باکتري ها آن است که قسمت بيروني ماده غذايي کاملا از حالت انجماد خارج شود ، ولي قسمت داخلي آن هنوز در حال ديفراست باشد . اين حالت سبب مي شود که باکتري ها بتوانند در سطح خارجي ماده غذايي رشد نمايند . ديفراست تدريجي در يخچال بهترين کار است ، زيرا اين عمل کمک مي کند کيفيت ماده غذايي ديفراست شده حفظ شود .
وقتي براي ديفراست ماده غذايي از مايکروويو استفاده مي کنيد ، بايد به دستور العمل مربوطه توجه نماييد . همچنين بايد حدود 2 اينچ يا 5 سانتيمتر فاصله بين ماده غذايي و اطراف (کناره هاي ) مايکروويو خالي باشد تا اجازه دهد حرارت در مايکروويو چرخش نمايد . قطعات کوچکتر مواد غذايي سريع تر از قطعات بزرگتر ديفراست مي شوند . توجه داشته باشيد که مواد غذايي ديفراست شده در مايکروويو بايد سريعا پخته شوند .
نبايد گوشت ، مرغ و ماهي خام و محصولات آنها را که منجمد هستند ، بدون قرار دادن در آب سرد ، در سطح آشپزخانه و يا سينک ظرفشويي ديفراست نمود ، زيرا باکتري ها سريعا در دماي اتاق تکثير مي شوند . ضمنا چنانچه ماده غذايي (مانند گوشت ، مرغ وماهي ) را در ترکيبي (مانند سرکه ، آبليمو ، ماست ، پياز و...) قرار مي دهيد ، بايد آن را در يخچال نگهداري کنيد و هرگز در پيشخوان آشپزخانه قرار ندهيد . ضمنا بايد ترکيب را بعد از مصرف ماده غذايي دور بريزيد ، زيرا مي تواند حاوي باکتري باشد .
11- جواب هاي (الف) و (ب) انتخاب هاي درست هستند ، لذا هر کدام را انتخاب کرده ايد ، به خودتان 2 امتياز بدهيد . اگر قصد خريد غذاهاي دريايي از جمله ماهي يا ميگوي تازه داريد ، آنها را فقط از فروشگاه هاي معتبر که ماهي يا غذاهاي دريايي را در يخچال و يا يخ نگهداري مي کنند ، خريداري کنيد .
وقتي غذاهاي دريايي از جمله ماهي يا ميگو مي خريد ، آنها را فورا در يخ ، يخچال و يا فريزر قرار دهيد .
ساير توصيه ها براي انتخاب ايمن غذاهاي دريايي عبارتند از :
- اگر ماهي ، ميگو و يا ساير غذاهاي دريايي را به صورت تازه خريداري مي نماييد ، از تماس آنها با ساير مواد غذايي جلوگيري کنيد.
- اگر بسته ماهي ، ميگو و يا سايرغذاهاي دريايي منجمد شده باز ، پاره يا له شده بود ، از خريدن آنها خودداري نماييد . علايم يخ زدگي (برفک) و يا کريستال هاي يخ را بر روي غذاهاي دريايي منجمد بررسي کنيد .اينها علايمي هستند که نشان مي دهند به مدت طولاني نگهداري و يا دوباره منجمد شده اند .
- چنانچه قصد داريد غذاهاي دريايي ، گوشت قرمز و يا مرغ را دو روز بعد از خريد مصرف نماييد ، آنها را در سردترين قسمت يخچال نگهداري کنيد . در غير اين صورت و چنانچه بخواهيد به مدت طولاني آنها را نگه داريد ، بايد در پوشش محکم و ضد رطوبت مانند کيسه فريزر قرار دهيد و سپس در فريزر جاسازي نماييد .
12- اگر تحت درمان براي هر يک از بيماري هايي که اشاره شد هستيد ، بايد از خوردن غذاهاي دريايي خام خودداري نماييد ، لذا 2 امتياز به خودتان بدهيد . افرادي که به يکي از اين بيماري ها و يا شرايط آن مبتلا هستند ، بايد در اين مورد بسيار دقت نمايند ، زيرا اين بيماري ها و يا داروهايي که مي خورند ، مي تواند آنها را در موقعيت بيماري جدي و يا مرگ ناشي از آلوده شدن غذاهاي دريايي قرار دهد . اين شرايط عبارتند از :
بيماران کبدي ناشي از مصرف بيش از حد مشروبات الکلي ، هپاتيت ويروسي يا علل ديگر ، هموکروماتوسيس و اختلالات آهن ، ديابتي ها ، مشکلات معده مانند عمل جراحي معده و يا توليد مقدار کم اسيد معده ، سرطان ، اختلالات سيستم ايمني مانند ايدز و استفاده طولاني مدت از استروئيدها براي آسم والتهاب مفاصل (آرتريت) .
افرادي که داراي يکي از اين بيماري ها باشند ، تنها بايد غذاهاي دريايي را که به طور کامل پخته شده اند ، مصرف نمايند .

امتيازات :
 

24 امتياز :درباره ايمني غذاهاي مصرف شده در منزل احساس اطمينان نماييد ، زيرا شما تمامي موارد ايمني غذايي را که در اين آزمون آمده است رعايت مي کنيد .
12 تا 23 امتياز : در صورتي که امتياز شما بين 12 تا 23 باشد ، بايد عمليات ايمني مواد غذايي در منزل را دوباره مطالعه نماييد ، زيرا برخي از قواعد کليدي ايمني مواد غذايي را رعايت نمي کنيد .
11 امتياز يا پايين تر : چنانچه امتياز شما 11 يا کمتر از آن باشد ، بايد فورا مراحل نگهداري ، آماده سازي و تکنيک هاي پختن مواد غذايي را آموزش ببينيد . عمليات جاري در رابطه با ايمني غذا در منزل ، شما و ساير اعضاء خانواده را در معرض خطرهاي ناشي از مصرف غذاهاي آلوده قرار مي دهند .
منبع:دنياي تغذيه ش94
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image