شما مي توانيد براي استفاده تزييني از پوست آناناس 2 سانتيمتر پايين تر از قسمت سر و برگ آناناس را به صورت افقي برش بزنيد و جدا کنيد . سپس به وسيله چاقو يا دستگاه مخصوص برش آناناس ، گوشت ميوه را از قسمت پوست جدا نماييد . حالا يک گلدان ساده و زيبا از پوست آناناس ساخته ايد . آنگاه در قسمت برآمده سر کدو مخروطي به قطر 5/1 سانتيمتر ايجاد کنيد . سپس دور تا دور مخروط را مرزي به صورت عمودي ايجاد نماييد . حالا برش هايي به صورت نيم دايره و به تعداد 5 عدد دور تا دور مخروط ايجاد کنيد . پس از خارج کردن قسمت هاي اضافه ، دور نيم دايره ها مرزهايي نوک تيز ايجاد نماييد . آنگاه چاقو را به صورت دايره دور تا دور گل بچرخانيد تا گل از کدو جدا شود . اکنون به وسيله پيازچه و سيخ چوبي ، ساقه هاي گل را بسازيد و در آن فرو کنيد .
منبع:دنياي تغذيه ش94