سالاد الويه را در ظرف مورد نظر خود بريزيد . سپس سطح آن را بانظم خاصي به صورت چهارگوش درآوريد ، حالا با استفاده از تکه هاي يک اندازه فلفل دلمه اي سبز ، الويه را به چهار قسمت مساوي تقسيم کنيد .
سپس فلفل دلمه اي زرد و قرمز را صورت تکه هاي منظم 5/200 سانتيمتري درآوريد و به صورت مورب هر رنگ را يک در ميان پشت سرهم بچينيد .
آنگاه گل مورد نظر خود را در قسمت وسط الويه قرار دهيد . اکنون سطح سبز کلم بروکلي بخارپز شده را با چاقو بتراشيد و روي سطح الويه بريزيد .
منبع:دنياي تغذيه ش94