(براي مادران باردار و شيرده )
انرژي کل : 1300 کيلو کالري
مواد لازم (براي تهيه 12 عدد پن کيک ) :
اسفناج 225 گرم
تره فرنگي 1 عدد کوچک
گشنيز با جعفري تازه چند شاخه
تخم مرغ 3 عدد بزرگ
نمک ، فلفل سياه و جوز هندي رنده شده به مقدار لازم
آرد ساده الک شده 50 گرم
روغن زيتون (براي سرخ کردن ) به مقدار لازم
پنير پارميسان رنده شده براي روي پن کيک 25 گرم
مواد لازم براي تهيه سالساي گوجه فرنگي :
گوجه فرنگي پوست گرفته و خرد شده 2 عدد
فلفل قرمز تند خرد شده يک چهارم عدد
گوجه فرنگي خشک شده در آفتاب و خرد شده 2 قطعه
پياز قرمز خرد شده 1 عدد کوچک
سير له شده 1 حبه
روغن زيتون 4 قاشق سوپخوري
شکر يک دوم قاشق چايخوري
- اين پن کيک هاي اسفناج و تخم مرغ ، حاوي فولات ، اسيدهاي چرب ضروري و کلسيم مي باشند که براي دوران قبل از بارداري تا شيردهي ضروري هستند .
روش تهيه :
اسفناج ، تره فرنگي و گشنيز يا جعفري را خرد نماييد . تخم مرغ ها ، نمک و فلفل را به آن بيفزاييد و به آرامي با آرد و 3-2 قاشق سوپخوري آب مخلوط کنيد و براي 20 دقيقه کنار بگذاريد .
براي تهيه سالسا ، تمام مواد را در ظرفي با هم مخلوط کنيد . سپس در آن را گذاشته ، براي 3-2 دقيقه کنار بگذاريد .
مقداري روغن در تابه اي بريزيد و بپزيد و آن را گرم نماييد . از مخلوط حاصل با قاشق در تابه بريزيد و بپزيد تا زير پن کيک ها طلايي شود . حالا آنها را برگردانيد تا سمت ديگرشان هم بپزد . سپس پن کيک ها را از تابه خارج نماييد و در جاي گرمي بر روي کاغذ مخصوص قرار دهيد تا روغن آنها گرفته شود . اکنون از پنير پارميسان رنده شده بر روي پن کيک ها بپاشيد . پن کيک ها را همراه با سالساي گوجه فرنگي ميل نماييد .
منبع:دنياي تغذيه ش94