جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کيک زنجفيلي
-(7 Body) 
کيک زنجفيلي
Visitor 1009
Category: دنياي فن آوري
(براي مادران باردار و شيرده )
انرژي کل : 4200 کيلو کالري

مواد لازم (براي 10-8 نفر ):
 

تخم مرغ 3 عدد
شکر 225 گرم
روغن مايع 250 ميلي ليتر
وانيل يک چهارم قاشق چايخوري
شربت مرباي زنجفيل 1 قاشق سوپخوري
کدوي رنده شده 225 گرم
زنجفيل تازه ، پوست گرفته و رنده کرده 5/2 سانتيمتر
آرد ساده 350 گرم
بيکينگ پودر 1 قاشق چايخوري
نمک به مقدار کم
دارچين آسياب کرده 1 قاشق چايخوري
زنجفيل شکري خرد کرده 2 تکه
شکر 1 قاشق سوپخوري
- اين کيک زنجفيلي ،براي خانم هاي بارداري که از تهوع صبحگاهي رنج مي برند ، مناسب است .

روش تهيه :
 

فر را از قبل با حرارت 190 درجه سانتيگراد يا 375 درجه فارنهايت گرم نماييد . تخم مرغ و شکر را خوب با هم بزنيد . کم کم روغن را به آن بيفزاييد تامايه غليظ شود . آنگاه وانيل ، شربت زنجفيل ، کدو و زنجفيل تازه را اضافه نماييد و خوب مخلوط کنيد .
آرد ، بيکينگ پودر و نمک را در ظرف بزرگي بريزيد و دارچين را اضافه کنيد و خوب هم بزنيد . حالا مواد خشک را به مخلوط کدو اضافه کنيد . سپس قالبي به گنجايش 900 گرم را چرب نماييد . مايه را در آن بريزيد . مطمئن شويد که همه جاي قالب از مايه پر شود . سپس روي مواد را صاف و يکنواخت کنيد .
زنجفيل شکري و شکر را در ظرف کوچکي مخلوط نماييد و آن را روي کيک بپاشيد . سپس کيک را براي مدت يکساعت بپزيد . براي تشخيص اينکه کيک پخته است ، مي توانيد يک خلال چوبي را در آن فرو کنيد . اگر چيزي از مايه کيک به آن نچسبيد ، کيک آماده است . صبر کنيد کيک 20 دقيقه در قالب بماند تا خنک شود . سپس آن را از قالب خارج نماييد و به اندازه دلخواه ببريد و در ظرف مناسبي بچينيد .
يادآوري : مي توانيد به جاي شربت مرباي زنجفيل از عسل به همان ميزان استفاده کنيد .
منبع:دنياي تغذيه ش94
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image