(براي مادران باردار و شيرده )
انرژي کل : 4200 کيلو کالري
مواد لازم (براي 10-8 نفر ):
تخم مرغ 3 عدد
شکر 225 گرم
روغن مايع 250 ميلي ليتر
وانيل يک چهارم قاشق چايخوري
شربت مرباي زنجفيل 1 قاشق سوپخوري
کدوي رنده شده 225 گرم
زنجفيل تازه ، پوست گرفته و رنده کرده 5/2 سانتيمتر
آرد ساده 350 گرم
بيکينگ پودر 1 قاشق چايخوري
نمک به مقدار کم
دارچين آسياب کرده 1 قاشق چايخوري
زنجفيل شکري خرد کرده 2 تکه
شکر 1 قاشق سوپخوري
- اين کيک زنجفيلي ،براي خانم هاي بارداري که از تهوع صبحگاهي رنج مي برند ، مناسب است .
روش تهيه :
فر را از قبل با حرارت 190 درجه سانتيگراد يا 375 درجه فارنهايت گرم نماييد . تخم مرغ و شکر را خوب با هم بزنيد . کم کم روغن را به آن بيفزاييد تامايه غليظ شود . آنگاه وانيل ، شربت زنجفيل ، کدو و زنجفيل تازه را اضافه نماييد و خوب مخلوط کنيد .
آرد ، بيکينگ پودر و نمک را در ظرف بزرگي بريزيد و دارچين را اضافه کنيد و خوب هم بزنيد . حالا مواد خشک را به مخلوط کدو اضافه کنيد . سپس قالبي به گنجايش 900 گرم را چرب نماييد . مايه را در آن بريزيد . مطمئن شويد که همه جاي قالب از مايه پر شود . سپس روي مواد را صاف و يکنواخت کنيد .
زنجفيل شکري و شکر را در ظرف کوچکي مخلوط نماييد و آن را روي کيک بپاشيد . سپس کيک را براي مدت يکساعت بپزيد . براي تشخيص اينکه کيک پخته است ، مي توانيد يک خلال چوبي را در آن فرو کنيد . اگر چيزي از مايه کيک به آن نچسبيد ، کيک آماده است . صبر کنيد کيک 20 دقيقه در قالب بماند تا خنک شود . سپس آن را از قالب خارج نماييد و به اندازه دلخواه ببريد و در ظرف مناسبي بچينيد .
يادآوري : مي توانيد به جاي شربت مرباي زنجفيل از عسل به همان ميزان استفاده کنيد .
منبع:دنياي تغذيه ش94