جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ته تالي
-(8 Body) 
ته تالي
Visitor 1024
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :
 

گوشت چرخ کرده 500 گرم
پياز رنده شده 1عدد
نمک ، فلفل و ادويه به مقدار دلخواه
روغن مقداري
سيب زميني 200 گرم
گوجه فرنگي 250 گرم
آب 2 پيمانه
رب گوجه فرنگي 1 قاشق سوپخوري
زعفران دمکرده مقداري
- اين غذا از غذاهاي خاص اراک مي باشد . نام اين غذا از ظرفي که در آن طبخ مي شده گرفته شده است ؛ تال به نوعي ظرف مسي گفته مي شده که گرد ، کوتاه و پهن و در واقع شبيه تابه اي مسي با ديواره بلند و ته گرد بوده که گوشت را ته ظرف تال پهن مي کردند و روي شعله آتش سرخ مي نمودند . اين غذا به دو صورت آبدار ( آبگوشت ) و بدون آب ( کباب) تهيه مي شود .
انرژي کل : 2000 کيلو کالري

روش تهيه :
 

آبگوشت ته تالي
ابتدا گوشت چرخ کرده و پياز رنده شده را به همراه ادويه جات و نمک ترکيب کنيد و کاملاً ورز دهيد ( حدود 10 دقيقه .) سپس ته تابه اي را کمي چرب نماييد و روي حرارت قرار دهيد تا گرم شود . در اين هنگام مواد گوشتي را ته تابه به صورت يکدست صاف و شعله را ملايم کنيد تا گوشت پخته و منسجم شود . سپس گوشت را به قطعات دلخواه برش بزنيد و برگردانيد ( مانند کوکو ) . روي گوشت ها حلقه ي سيب زميني و روي آن گوجه فرنگي هاي دو نيم شده را بچينيد . دو پيمانه آب را با رب گوجه فرنگي و مقداري زعفران دمکرده ترکيب نماييد و روي مواد بريزيد . حالا در ظرف را بگذاريد و اجازه دهيد مواد پخته شوند . آبگوشت را با ماست ، پياز خام و نان ميل کنيد .
کباب ته تالي
مواد کباب نيز مانند مواد آبگوشت مي باشد ، ولي روش طبخ آن متفاوت است . بدين صورت که گوشت را با پياز و ادويه جات کاملاً ورز دهيد و ته ظرف چرب شده اي پهن نماييد تا سرخ شود . سمت ديگر گوشت را نيز برگردانيد و اجازه دهيد سرخ و پخته شود ( شعله کمي تندتر و زمان طبخ کوتاه تر است ) .اين کباب به روش کباب تابه اي آماده مي شود . مي توان مقدار کمي آب را با رب گوجه فرنگي و زعفران دمکرده ترکيب نمود و در کنار آن به سيخ بکشيد و کباب نماييد . سپس سيب زميني ها را نيز خلال و سرخ نماييد .
4 پيمانه برنج را نيز که از قبل با نمک و آب خيس نموده ايد ، آبکش و دم کنيد . برنج را در ظرف مناسب بکشيد و روي آن کباب و گوجه فرنگي کباب شده را قرار دهيد و با سيب زميني سرخ شده و سماق تزيين و به همراه ماست ميل نماييد .
منبع:دنياي تغذيه ش94
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image