انرژي کل : 2000 کيلو کالري
مواد لازم :
پيازچه خرد شده 2 قاشق سوپخوري
کرفس خرد شده 3 قاشق سوپخوري
سوسيس 150 گرم
سير رنده شده 2 حبه
روغن مقداري
نمک ، فلفل ، زردچوبه و ادويه کاري مقداري
جعفري خرد شده 3 قاشق سوپخوري
تخم مرغ 3 عدد
ماست خامه اي 300 گرم
زعفران دم کرده 1 قاشق سوپخوري
پاستا فوسيلي سبزيجات ( آبکش شده ) 300 گرم
روش تهيه :
پيازچه را نگيني خرد کنيد و در ظرف بريزيد . کرفس نگيني خرد شده را به آن بيفزاييد . سوسيس را هم رنده درشت نموده ، به همراه سير اضافه کنيد . مقداري روغن در ظرف بريزيد و شعله را روشن نماييد . حالا مقداري ادويه و نمک به مواد اضافه کنيد و هم بزنيد تا تمامي مواد سرخ شوند . سپس جعفري خرد شده را بريزيد و شعله را خاموش کنيد . کاسه گودي برداريد و تخم مرغ ها را در آن بشکنيد و با چنگال يا همزن بزنيد . سپس ماست را بيفزاييد و پس از آن ، زعفران دمکرده را نيز با مواد ترکيب کنيد . حالا مخلوط آماده سوسيس و سبزيجات را در اين سس بريزيد و پاستاي آبکش کرده را اضافه نماييد . کف ظرف پيرکس روغن ريخته ، مايه آماده فوق را در آن بريزيد . سپس روي آن را با قاشق صاف کنيد و در ظرف را بگذاريد . فر را با دماي 180 درجه سانتيگراد روشن نماييد و ظرف را در طبقه وسط به مدت 40 دقيقه قرار دهيد . در 10 دقيقه پاياني ، در ظرف را برداريد تا سطح پاستا طلايي شود .
منبع:دنياي تغذيه ش94