انرژي کل : 3000 کيلو کالري
مواد لازم براي حدود 3 پيمانه
زنجفيل تازه و پوست گرفته 30 گرم
فندق درشت و پوست گرفته 300 گرم
خلال بادام 140 گرم
پودر پنج ادويه سه چهارم قاشق سوپخوري
پسته 50 گرم
روغن مايع 1 قاشق چايخوري
روش تهيه :
پوست زنجفيل را بگيريد و به کمک پوست کن به صورت نوارهاي باريک برش دهيد . سپس باقيمانده مواد را به آن بيفزاييد و خوب مخلوط کنيد . اکنون مخلوط را داخل سيني شيريني پزي که با روغن جامد چرب کرده ايد بريزيد ؛ روي آن را صاف کنيد و در فر گرم شده با دماي 180 درجه سانتيگراد به مدت تقريبي 20 دقيقه و يا تا زماني که طلايي و برشته شود بپزيد و در اين مدت گاهي مخلوط را به هم بزنيد . پس از خنک شدن آن را به مصرف برسانيد .
* پودر پنج ادويه پودري است شامل باديان ، فلفل ، دارچين ، ميخک و هل که با هم مخلوط و آسياب مي شوند و مي توان در صورت تمايل با مقداري زنجفيل نيز آن را مخلوط کرد .
منبع:دنياي تغذيه ش94