انرژي کل : 2800 کيلو کالري
مواد لازم براي حدود چهار و يک دو پيمانه :
پرتغال متوسط 1 عدد
سفيده تخم مرغ 1 عدد
هل آسياب شده يک دوم قاشق چايخوري
شکر 55 گرم
گردو 300 گرم
پسته 75 گرم
نارگيل پرک و برشته شده 50 گرم
روش تهيه :
به کمک پوست کن پوست پرتغال را بگيريد و خلال کنيد . سفيده تخم مرغ را با همزن بزنيد تا کاملاً فرم بگيرد . اکنون خلال پرتغال ، هل ، شکر ،گردو و پسته را به آن بيفزاييد . مخلوط را داخل سيني شيريني پزي بريزيد و پهن کنيد و در فر گرم شده با دماي 180 درجه سانتيگراد به مدت تقريبي 30 دقيقه و يا تا زماني که برشته و طلايي شود بپزيد . در اين مدت گاهي مخلوط را به هم بزنيد و پس از خنک شدن نارگيل را اضافه و مخلوط نماييد .
يادآوري :
چنانچه تلخي پوست پرتغال را نمي پسنديد ، مي توانيد تلخي آن را بگيريد و پس از خشک شدن به مصرف برسانيد .
منبع:دنياي تغذيه ش94