انرژي کل : 2300 کيلو کالري
مواد لازم :
کره خرد کرده 125 گرم
شکر 125 گرم
تخم مرغ 2 عدد
آرد 180 گرم
بيکينگ پودر يک دوم قاشق چايخوري
شير 60 ميلي ليتر ( يک چهارم پيمانه )
وانيل يک چهارم قاشق چايخوري
سيب خرد و پخته شده 150 گرم
روش تهيه :
قالبي به قطر 20 و عمق 9 سانتيمتر را چرب کنيد و کف و ديواره آن را با کاغذ روغني بپوشانيد ؛ به طوري که کاغذ حدود 5 سانتيمتر از ديواره قالب بلندتر باشد . همه موارد را به جز سيب با هم مخلوط کنيد و در کاسه دستگاه همزن برقي بريزيد و با دور کند همزن ، مواد را بزنيد تا خوب با هم مخلوط شوند . سپس سرعت همزن را افزايش دهيد و تا زماني که مايه روشن و غليظ شود ، بزنيد . اکنون دو سوم از مايه را داخل قالب بريزيد و سيب ها را روي آن قرار دهيد . حالا باقيمانده مايه را روي سيب ها بريزيد و صاف کنيد . قالب را داخل فر گرم شده با دماي 180 درجه سانتيگراد ، به مدت تقريبي 40 دقيقه يا تا زماني که با فرو بردن خلال چوبي در کيک چيزي از مايه به آن نچسبيد ، بپزيد .آنگاه کيک را چند دقيقه در قالب نگه داريد . سپس روي پنجره فلزي برگردانيد تا کاملاَ خنک شود . اينک مي توانيد در صورت تمايل ، رو و اطراف کيک را با مارمالاد زردآلو مرطوب نماييد و با خمير حاشيه اي از فوندانت که به رنگ صورتي رنگ آميزي کرده ايد ، تزيين کنيد . براي قسمت انتهايي کيک ، حاشيه اي از خمير سفيد رنگ بسازيد و با ماسوره ساده و کوچکي ، حفره هاي در آن ايجاد کنيد . در پايان ، روي کيک را با گل هاي زيباي طبيعي همچون گل رز ، تزيين کنيد .
يادآوري 1 : خمير فوندانت در فروشگاه هاي لوازم قنادي به فروش مي رسد .
يادآوري 2 : چنانچه خمير فوندانت در دسترس نبود ، مي توانيد از خامه فرم گرفته صورتي رنگ استفاده کنيد .
منبع:دنياي تغذيه ش94