انرژي کل :3000 کيلو کالري
- گرچه در تهيه اين کيک از آرد استفاده نمي شود ، اما به لحاظ هماهنگي موجود در مزه بادام و شکلات ، بسيار لذيذ و دلچسب است و ميل کردن آن همراه با يک فنجان قهوه ، خالي از لطف نيست .
مواد لازم براي 12 نفر :
کره 100 گرم
شکلات سياه 140 گرم
تخم مرغ 6 عدد
بادام آسياب کرده 140 گرم
اسانس بادام چند قطره
شکر 80 گرم
روش تهيه :
کره و شکلات را داخل ظرفي مناسب بريزيد و ظرف را روي بخار آب جوش قرار دهيد تا کره و شکلات ذوب شود . پس از آن ، ظرف را از روي حرارت برداريد و حدود 5 دقيقه صبر کنيد تا کمي خنک شود . زرده هاي تخم مرغ ، بادام و اسانس بادام را بيفزاييد و مخلوط کنيد . اکنون در ظرفي جداگانه ، سفيده هاي تخم مرغ را با همزن برقي بزنيد تا کاملاً فرم بگيرد و به تدريج شکر را بيفزاييد . مقداري از سفيده هاي تخم مرغ فرم گرفته را به مايه قبلي افزوده و مخلوط کنيد . سپس باقيمانده سفيده هاي تخم مرغ را بيفزاييد و به آرامي هم بزنيد ؛ به طوري که حجم مايه از بين نرود . مايه را داخل قالبي کمربندي به قطر 23 سانتي متر - که آن را چرب کرده ايد - بريزيد و قالب را در فر گرم شده با دماي 170 درجه سانتيگراد ، به مدت تقريبي 35 دقيقه قرار دهيد . کيک را در قالب خنک کنيد و پس از خارج کردن کيک از قالب ، آن را روي ظرف زيبايي بگذاريد و در صورت تمايل ، با شکلات سفيد مطابق تصوير ، تزيين کنيد .
يادآوري 1 : چنانچه اسانس بادام در دسترس نبود ، مي توانيد از کمي وانيل استفاده کنيد .
يادآوري 2 : اين کيک ، براي مدت 4 روز قابل مصرف است .
منبع:دنياي تغذيه ش94