جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پاند كيك كشمشي
-(9 Body) 
پاند كيك كشمشي
Visitor 1174
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 8-10 نفر:
 

كره /200 گرم
پودرشكر/ 200 گرم
تخم‌مرغ/ 4 عدد
وانيل /يك چهارم قاشق چايخوري
شير/ 125 ميلي‌ليتر
آرد /250 گرم
آرد ذرت/ 50 گرم
بيكينگ پودر/1 قاشق چايخوري
كشمش/ 100 گرم

روش تهيه:
 

كره و پودر شكر را با همزن برقي بزنيد تا به صورت كرم در آيد. آن گاه زرده‌هاي تخم‌مرغ را يكي يكي بيفزائيد و به هم زدن ادامه دهيد. سپس وانيل و شير را اضافه كنيد. اكنون در ظرف ديگري سفيده‌هاي تخم‌مرغ را با همزن برقي بزنيد تا فرم بگيرد.بعد سفيده ها را به مايه ي قبلي بيفزائيد و به آرامي مخلوط كنيد. حالا آرد، آرد ذرت و بيكينگ پودر را ـ كه با هم مخلوط و الك كرده‌ايد ـ همراه با كشمش به مايه بيفزائيد. اينك مايه را در يك قالب 2 ليتري كه قبلاً آن را چرب و آردپاشي كرده‌ايد ـ بريزيد و در فر (تاون) گرم شده با دماي 180 درجه‌ي سانتيگراد، به مدت تقريبي 45 دقيقه بپزيد. بعد از 5 دقيقه كيك را از قالب خارج كنيد و روي پنجره‌ي سيمي قراردهيد تا خنك شود. اكنون مي‌توانيد روي آن قدري پودر شكر بپاشيد. براي جلوگيري از خشك شدن كيك، آن را در ظرف دردار نگهداري كنيد.

يادآوري:
 

چنانچه بخواهيد كيك را مطابق با شكل تزئين كنيد. روي كيك را با مارمالاد زردآلو بپوشانيد و لايه‌اي از خمير شكلاتي سفيد روي كيك پهن كنيد. اضافي‌هاي اطراف خمير را ببريد و با شكلات شيري ذوب كرده طرح اسليمي موردنظرتان را روي كيك بكشيد.
منبع:مجله‌ي آشپزباشي، شماره 36
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image