جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


پاند كيك كشمشي
-(9 نفر) 
پاند كيك كشمشي
بازدید 1293
گروه: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 8-10 نفر:
 

كره /200 گرم
پودرشكر/ 200 گرم
تخم‌مرغ/ 4 عدد
وانيل /يك چهارم قاشق چايخوري
شير/ 125 ميلي‌ليتر
آرد /250 گرم
آرد ذرت/ 50 گرم
بيكينگ پودر/1 قاشق چايخوري
كشمش/ 100 گرم

روش تهيه:
 

كره و پودر شكر را با همزن برقي بزنيد تا به صورت كرم در آيد. آن گاه زرده‌هاي تخم‌مرغ را يكي يكي بيفزائيد و به هم زدن ادامه دهيد. سپس وانيل و شير را اضافه كنيد. اكنون در ظرف ديگري سفيده‌هاي تخم‌مرغ را با همزن برقي بزنيد تا فرم بگيرد.بعد سفيده ها را به مايه ي قبلي بيفزائيد و به آرامي مخلوط كنيد. حالا آرد، آرد ذرت و بيكينگ پودر را ـ كه با هم مخلوط و الك كرده‌ايد ـ همراه با كشمش به مايه بيفزائيد. اينك مايه را در يك قالب 2 ليتري كه قبلاً آن را چرب و آردپاشي كرده‌ايد ـ بريزيد و در فر (تاون) گرم شده با دماي 180 درجه‌ي سانتيگراد، به مدت تقريبي 45 دقيقه بپزيد. بعد از 5 دقيقه كيك را از قالب خارج كنيد و روي پنجره‌ي سيمي قراردهيد تا خنك شود. اكنون مي‌توانيد روي آن قدري پودر شكر بپاشيد. براي جلوگيري از خشك شدن كيك، آن را در ظرف دردار نگهداري كنيد.

يادآوري:
 

چنانچه بخواهيد كيك را مطابق با شكل تزئين كنيد. روي كيك را با مارمالاد زردآلو بپوشانيد و لايه‌اي از خمير شكلاتي سفيد روي كيك پهن كنيد. اضافي‌هاي اطراف خمير را ببريد و با شكلات شيري ذوب كرده طرح اسليمي موردنظرتان را روي كيك بكشيد.
منبع:مجله‌ي آشپزباشي، شماره 36
اضافه کردن نظر
نام:
پست الکترونيک:
نظرات کاربران:
کد امنیتی: تصویر امنیتیتغییر عکس