جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
بيسكويت قهوه
-(2 Body) 
بيسكويت قهوه
Visitor 1150
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 35 عدد بيسكويت:
 

كره/ 125 گرم
شكر قهوه‌اي/ 100 گرم
تخم‌مرغ /1 عدد
قهوه‌ي فوري/ 1 قاشق سوپخوري
آب جوش /1 قاشق سوپخوري
آرد /260گرم
بيكينگ پودر/ يك چهارم قاشق چايخوري
گردوي نصف شده/ 100 گرم
پودر قند/ به مقدار لازم براي تزئين
شكلات سياه/ 250 گرم براي تزئين

روش تهيه:
 

كره و شكر را در ظرف مناسبي بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا كاملاً لطيف و سبك شود. سپس تخم‌مرغ را بيفزائيد و به هم زدن ادامه دهيد تا تخم‌مرغ جذب مواد شود. حالا قهوه‌ي فوري را با آب جوش مخلوط كنيد و بعد از سرد شدن، آن را به مايه اضافه كنيد. اكنون آرد و بيكينگ پودر را با هم مخلوط و الك كنيد و به مايه بيفزائيد و با قاشق، هم بزنيد تا خمير صاف و يكدستي به دست آيد. خمير را با وردنه روي سطحي آردپاشي شده، به ضخامت نيم سانتيمتر پهن كنيد و با برشگري به قطر 5 سانتيمتر برش دهيد. برش‌هاي خمير را در سيني چرب كرده، با فاصله بچينيد و روي هر كدام يك نيمه گردو بگذاريد و در فر (تاون) گرم شده با دماي 180 درجه‌ي سانتي‌گراد، به مدت 12 دقيقه بپزيد. اينك بيسكويت‌ها را روي پنجره‌ي سيمي خنك كنيد و نيمي از آن‌ها را در شكلات ذوب كرده فرو ببريد و روي كاغذ آلومينيومي قرار دهيد تا شكلات ببندد. اكنون نيمه‌ي ساده‌ي بيسكويت را با پودر قند تزئين كنيد.
منبع:مجله‌ي آشپزباشي، شماره 36
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image