مواد لازم براي 6 عدد :
آرد/ 300 گرم
بيكينگ پودر/ 2 قاشق چايخوري
شكر/ 150 گرم
پودر نارگيل/ 90 گرم
آناناس خرد كرده /150 گرم
بادام خرد كرده/ 100 گرم
كرهي ذوب كرده/ 125 گرم
شير/ 160 ميليليتر
تخممرغ /2 عدد
عسل/ 60 ميليليتر
خامهي فرم گرفته/ به ميزان لازم
آناناس /اضافي به ميزان لازم
روش تهيه:
آرد، بيكينگ پودر، شكر و نارگيل را در ظرف مناسبي بريزيد و با هم مخلوط كنيد. آن گاه آناناس و بادام را بيفزائيد و با قاشق هم بزنيد. سپس در ظرف مناسبي، كره و شير را با هم مخلوط كنيد. تخممرغها را قدري با چنگال بزنيد و همراه با عسل به مخلوط شير و كره اضافه نمائيد. حالا مايهي به دست آمده را به مخلوط آرد بيفزائيد و خوب هم بزنيد تا مايهي كيك كاملاً يكدست شود. اينك مايه را در قالبهائي به گنجايش 300 ميليليتر بريزيد؛ به طوري كه يك سوم از سر قالبها خالي بماند. اكنون آنها را داخل سيني بچينيد و در فر (تاون) گرم شده با دماي 200 درجهي سانتيگراد، به مدت 20 دقيقه قرار دهيد تا كيك بپزد. بعد از خنك شدن، كيكها را با خامه و آناناس تزئين كنيد و در ديس زيبائي بچينيد.
منبع:مجلهي آشپزباشي، شماره 36