مواد لازم براي حدود 40عدد:
آرد : 225 گرم
بيکينگ پودر: يک چهارم قاشق چايخوري
پودر کاري: 1 قاشق چايخوري
کره: 100گرم
تخم مرغ: 1عدد
آب: 1 قاشق سوپخوري
سفيده ي تخم مرغ: 1عدد
زيره ي سياه و نمک: به ميزان کافي
روش تهيه:
آرد، بيکينگ پودر وپودرکاري را با هم درکاسه ي مناسبي بريزيد. کره ي نرم شده وتخم مرغ را بيفزائيد و کاملاً مخلوط کنيد تا به شکل خمير درآيد. درصورت نياز، آب اضافه کنيد تا خميرنرم و لطيفي به دست آيد. حالا خمير را درکيسه ي نايلوني بگذاريد وبه مدت 30 دقيقه دريخچال قرار دهيد. اينک فر(تاون) را با دماي 30 دقيقه در يخچال قرار دهيد. اينک فر (تاون) را با دماي 180 درجه ي سانتيگراد روشن کنيد. وخمير را روي سطح آرد پاشيده به ضخامت 2 ميليمتر با وردنه بازکنيد وبا برشگرگرد، به قطر 5 سانتيمتر قالب بزنيد. حالا تکه هاي قالب خورده را در سيني شيريني پزي بچينيد وروي هر تکه را با سفيده ي تخم مرغ به کمک قلم مو مرطوب کنيد و زيره ونمک بپاشيد. اکنون سيني را در فر گرم شده، به مدت 20 دقيقه قرار دهيد تا بپزد و طلائي رنگ شود.
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره 50.