جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کراکرهاي کاري و زيره
-(3 Body) 
کراکرهاي کاري و زيره
Visitor 981
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي حدود 40عدد:
آرد : 225 گرم
بيکينگ پودر: يک چهارم قاشق چايخوري
پودر کاري: 1 قاشق چايخوري
کره: 100گرم
تخم مرغ: 1عدد
آب: 1 قاشق سوپخوري
سفيده ي تخم مرغ: 1عدد
زيره ي سياه و نمک: به ميزان کافي

 کراکرهاي کاري و زيره

روش تهيه:
آرد، بيکينگ پودر وپودرکاري را با هم درکاسه ي مناسبي بريزيد. کره ي نرم شده وتخم مرغ را بيفزائيد و کاملاً مخلوط کنيد تا به شکل خمير درآيد. درصورت نياز، آب اضافه کنيد تا خميرنرم و لطيفي به دست آيد. حالا خمير را درکيسه ي نايلوني بگذاريد وبه مدت 30 دقيقه دريخچال قرار دهيد. اينک فر(تاون) را با دماي 30 دقيقه در يخچال قرار دهيد. اينک فر (تاون) را با دماي 180 درجه ي سانتيگراد روشن کنيد. وخمير را روي سطح آرد پاشيده به ضخامت 2 ميليمتر با وردنه بازکنيد وبا برشگرگرد، به قطر 5 سانتيمتر قالب بزنيد. حالا تکه هاي قالب خورده را در سيني شيريني پزي بچينيد وروي هر تکه را با سفيده ي تخم مرغ به کمک قلم مو مرطوب کنيد و زيره ونمک بپاشيد. اکنون سيني را در فر گرم شده، به مدت 20 دقيقه قرار دهيد تا بپزد و طلائي رنگ شود.
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره 50.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image