مواد لازم براي 12-14 نفر:
تخممرغ /9 عدد
شكر/ 220 گرم
وانيل/ يك چهارم قاشق چايخوري
آب جوش/ 2 قاشق سوپخوري
آرد /180 گرم
آرد ذرت /40 گرم
شربت ساده /به ميزان لازم
خامهي فرم گرفته/ 600 گرم
ميوه به دلخواه/ 300 گرم
خمير فوندانت/ 500 گرم
رنگ قرمز/ خوراكي چند قطره
شكلات سفيد/ 300 گرم
روش تهيه:
زردههاي تخممرغ، نيمي از شكر، وانيل و آب جوش را در كاسهي كوچكي بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا مايه، غليظ و كمرنگ شود. در كاسهي ديگري، سفيدههاي تخممرغ را با همزن برقي بزنيد تا فرم بگيرد و بتدريج باقيماندهي شكر را بيفزائيد. آن گاه زردهها و سفيدههاي تخممرغ را به آرامي با هم مخلوط كنيد. سپس آرد و آرد ذرت را در دو نوبت به مايه اضافه كنيد. حالا مايه را درون قالبي به قطر 27 سانتيمتر ـ كه كف آن را با كاغذ روغني پوشاندهايد ـ بريزيد و در فر (تاون) گرم شده با دماي 180 درجهي سانتيگراد، به مدت تقريبي يك ساعت بپزيد. بعد صبر كنيد تا كيك در قالب خنك شود. اينك كيك را از ارتفاع به سه قسمت مساوي تقسيم كنيد و با چاقوي تيزي ببريد. حالا روي لايههاي كيك اندكي شربت بماليد و با خامهي فرم گرفته و ميوه بپوشانيد. سپس لايههاي كيك را روي هم بگذاريد و كمي بفشاريد تا در هنگام برش، لايهها از هم جدا نشوند. بعد كيك را به شكل شش ضلعي ببريد. اكنون خمير فوندانت را به رنگ قرمز آغشته سازيد و آن را روي سطحي كه پودر شكر پاشيدهايد، باز كنيد. حالا خمير را روي كيك پهن كنيد و اضافيهاي آن را ببريد. اينك كيك را روي ديس زيبائي بگذاريد. شكلات سفيد را به روش بن ماري ذوب كنيد و همين كه كمي خنك شد، آن را در قيف كاغذي بريزيد. اكنون گلهاي برفي را مطابق الگوي بالا با شكلات بسازيد و صبر كنيد تا شكلات، كاملاً ببندد. بعد كيك را با اين گلهاي برفي تزئين كنيد.
يادآوري:
براي تزئين كيك، به چهار عدد گل بزرگ و 6 عدد گل كوچك نياز داريد.
منبع:مجلهي آشپزباشي، شماره 36