جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
نان تفتان
-(6 Body) 
نان تفتان
Visitor 981
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 8 عدد:
 

مايه خمير فوري/ 1 قاشق چايخوري
شكر/ 250 گرم
شير/ 1 ليتر
روغن آبكرده/ 250 ميلي‌ليتر
آرد /به ميزان لازم
زعفران حل كرده /2 قاشق سوپخوري
زرده‌ي تخم‌مرغ/ 3 عدد
كنجد و سياهدانه/ به ميزان لازم

روش تهيه:
 

ابتدا مايه خمير و يك قاشق سوپخوري از شكر را با مقداري از شير گرم مخلوط كنيد، روي آن را بپوشانيد و در جاي گرمي بگذاريد تا مايه خمير فعال شود. آن گاه در كاسه‌ي مناسبي، باقيمانده‌ي شير، شكر، روغن و مايه خمير آماده را بريزيد و بتدريج آرد را بيفزائيد تا خمير صاف و لطيفي به دست آيد. سپس خمير را 5 دقيقه ورز دهيد، روي آن را بپوشانيد و در جاي گرمي نگه داريد تا حجمش دو برابر شود. حالا از خمير، چانه‌هاي كوچكي برداريد و روي سطح آردپاشي شده، با وردنه باز كنيد و با برشگر گرد قالب بزنيد و در سيني بچينيد. بعد روي خمير را با مخلوط زعفران و زرده‌ي تخم‌مرغ مرطوب كنيد و كنجد يا سياهدانه بپاشيد. دوباره به خمير استراحت دهيد. اكنون آن را در فر (تاون) گرم شده با دماي 180 درجه‌ي سانتيگراد قرار دهيد تا نان‌ها بپزد و طلائي رنگ شوند.

نكته‌ي خواندني
 

سياهدانه: يكي از خواص سياهدانه،‌ كاهش قند خون مي‌باشد. بنابراين مصرف آن در افراد مبتلا به ديابت نوع II (غير وابسته به انسولين) مفيد است.
منبع:مجله‌ي آشپزباشي، شماره 36
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image