جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
نان فتير لابلو
-(6 Body) 
نان فتير لابلو
Visitor 967
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 6-8 عدد:
 

مايه خمير/ 2 قاشق چايخوري
شكر/ 1 قاشق چايخوري
آب ولرم /يك چهارم پيمانه
آرد /يك و نيم كيلوگرم
آب ولرم/ به ميزان لازم
پيازرنده كرده /1 عدد
روغن /يك دوم پيمانه
زردچوبه /2 قاشق چايخوري
كنجد با پوست /2 پيمانه
سيب‌زميني پخته و پوره كرده/ 2 عدد
نمك/ 1 قاشق چايخوري

روش تهيه:
 

مايه خمير، شكر و يك چهارم پيمانه آب را در كاسه‌ي كوچكي بريزيد، روي آن را بپوشانيد و در محل گرمي نگه داريد تا مايه خمير فعال شود. آن گاه آرد را در كاسه‌ي ديگري بريزيد، مايه خمير و آب مورد نياز را به آن بيفزائيد تا خمير صاف و يكدستي به دست آيد. روي خمير را بپوشانيد و در جاي گرمي بگذاريد تا حجم آن دو برابر شود و به اصطلاح خمير ور بيايد. در اين فاصله پياز را در روغن تفت دهيد؛ زردچوبه، كنجد، سيب‌زميني و نمك را به آن بيفزائيد و مخلوط كنيد. اكنون هر بار به اندازه‌ي يك نارنگي از خمير برداريد و با وردنه باز كنيد. قدري از مخلوط سيب‌زميني را ميان خمير بگذاريد و خمير را جمع كنيد و بپيچانيد. اين كار، خمير را لايه لايه مي‌كند. حالا خميرهاي آماده را درون سيني بگذاريد و در فر (تاون) گرم شده با دماي 180 درجه‌ي سانتيگراد، بپزيد.

يادآوري
 

يك كاسه آب نيز داخل فر قرار دهيد.

نكته‌ي خواندني
 

زردچوبه: زردچوبه داراي خواص ضد سموم كبد، ضد ورم، ضد سرطان و ضد عفونت مي‌باشد.
منبع:مجله‌ي آشپزباشي، شماره 36
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image