مواد لازم براي 26 عدد :
شكلات سفيد خرد كرده/ 200 گرم
كره 125/ گرم
پودر نارگيل /90 گرم
كيك كرهاي خرد كرده /90 گرم
پودر شكر/ براي تزئين به ميزان لازم
روش تهيه:
شكلات خرد كرده و كره را در ظرف مناسبي بريزيد و مخلوط را به روش بن ماري ذوب كنيد آن گاه كيك، مخلوط شكلات و كره و نيمي از پودر نارگيل را با هم مخلوط كنيد. سپس به اندازهي يك قاشق چايخوري از مخلوط برداريد و در دست گلوله كنيد. حالا توپهاي آماده را در باقيماندهي پودر نارگيل بغلتانيد و روي كاغذ روغني قرار دهيد اكنون توپهاي برفي را در يخچال بگذاريد و صبر كنيد تا شكلات سفت شود. بعد آنها را در ظرف مناسبي بچينيد.
نكتهي خواندني
هنگام خريد نارگيل ميوهاي را انتخاب كنيد كه سنگين باشد و با تكان دادن آن صداي مايع داخلش شنيده شود، زيرا اگر بدون مايع باشد، حتما كهنه است و يا شيره محتوي آن خارج شده است.
منبع:مجلهي آشپزباشي، شماره 36