مواد لازم براي 15 برش:
خرماي هسته گرفته و خرد كرده /175گرم
كره/ 100 گرم
شكر قهوهاي/ 45 گرم
عسل/ 3قاشق سوپخوري
كورن فلكس/ 200 گرم
پودر نارگيل/ 40 گرم
بادام پرك/ 100 گرم
زنجفيل شكري براي تزئين /به ميزان لازم
روش تهيه:
قالبي به اندازهي 18×28 سانتيمتر را چرب كنيد. كف و ديوارهي آن را با كاغذ روغني بپوشانيد. خرما، كره، شكر قهوهاي و عسل را در كاسهي مناسبي بريزيد و به مدت 5 دقيقه روي حرارت غير مستقيم، قرار دهيد و پيوسته هم بزنيد تا مايه، صاف و يكدست شود. سپس آن را از روي حرارت برداريد. حالا كورن فلكس، پودر نارگيل و بادام پرك را بيفزائيد. آن گاه مخلوط را در قالب بريزيد و روي آن را صاف كنيد و به مدت 4 ساعت در يخچال نگه داريد تا كاملاً سفت شود. اكنون شيريني را به اندازههاي دلخواه ببريد؛ روي هر يك از برشها تكهاي زنجفيل بگذاريد و در ظرف بچينيد.
منبع:مجلهي آشپزباشي، شماره 36